Oι διάσημοι που έσυραν στα δικαστήρια τους γονείς τους επειδή έβαζαν χέρι στα χρήματα τους
Hollywood

Oι διάσημοι που έσυραν στα δικαστήρια τους γονείς τους επειδή έβαζαν χέρι στα χρήματα τους

Ποια διάσημα παιδιά τα «έσπασαν» με τους γονείς τους και έφτασαν στο σημείο να τους σύρουν στα δικαστήρια.

Ο σταρ του «Μόνος στο σπίτι» Μακόλεϊ Κάλκιν μπορεί να μην πήρε «διαζύγιο» ως παιδί από τους γονείς του, όπως γράφτηκε, όμως μόλις έκλεισε τα 14τους έσυρε στο δικαστήριο και πέτυχε να τους απαγορευτεί να βάζουν χέρι στις καταθέσεις του, που ξεπερνούσαν τα 16.000.000 ευρώ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχε με τη μητέρα της η Τζίνα Μαλόουν του «Nocturnal Animals» και του «HungerGames». To 1999, στα 14 της, έκανε μήνυση στη μητέρα της, Ντέμπορα, για κακοδιαχείριση των εσόδων της ως ηθοποιού, κατηγορώντας την ότι υπεξαίρεσε 1.000.000 ευρώ για να κάνει χλιδάτη ζωή. Δικαστήριο του Λος Αντζελες δικαίωσε την Τζίνα Μαλόουν και στα 15 της έγινε νομικά ανεξάρτητη από τη μητέρα της.

Μήνυση στη μητέρα της, Κονστάνς, έκανε το 2012 η ηθοποιός του «Gossip Girl» Λέιτον Μαρίσα Μίστερ, και μάλιστα την κέρδισε. Την κατηγόρησε ότι έκλεβε και ξόδευε σε επεμβάσεις αισθητικής και πλαστικές εγχειρήσεις τα 7.150 ευρώ που έστελνε κάθε μήνα στον μικρότερο αδερφό της για να καλύπτει τα έξοδα για τις ιατρικές θεραπείες που έπρεπε να κάνει, καθώς έπασχε από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Αριελ Γουίντερ του «Modern Family» κινήθηκε δικαστικά εναντίον της μητέρας της, Κρίσταλ Γουόρκαμ, και στα 17 της, το 2015, κατάφερε να αποκτήσει νομικά την ανεξαρτησία της, πείθοντας το δικαστήριο ότι η Κρίσταλ τής ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία.

Τέλος, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μόλις πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει δικαστικά την ελευθερία της από τον ασφυκτικό έλεγχο που ασκούσε πάνω της ο πατέρας της. Επί 13 χρόνια ο Τζέιμι Σπίαρς έπαιρνε όλες τις αποφάσεις για τη δουλειά, την προσωπική ζωή, αλλά και την καθημερινότητά της.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved