Οι κούκλες κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε
Hollywood

Οι κούκλες κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες ασχολούνται με τις τρεις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Αφορμή δόθηκε από τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες των κοριτσιών με τον «σκληρό» μπαμπά τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην πραγματικότητα, η Σοφία, η Σιστίν και η Σκάρλετ δεν σταμάτησαν ποτέ να απασχολούν τα αμερικανικά μίντια, καθώς είναι ιδιαιτέρως ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ειδήσεις για τα προσωπικά τους αποτελούν μαγνήτη ενδιαφέροντος.

Η όμορφη Σιστίν, είναι ήδη αρκετά γνωστή στο Χόλιγουντ μετά και την πρόσφατη συμμετοχή της στην ταινία δράσης «Midnight In The Switchgrass», δίπλα στον Μπρους Γουίλις και τη Μέγκαν Φοξ.

Η 26χρονη Σοφία, η μεγαλύτερη κόρη του «Ράμπο», η οποία δηλώνει επίσης μοντέλο και ηθοποιός, φαίνεται πως μέχρι τώρα την έχει κερδίσει κυρίως ο χώρος των κοινωνικών δικτύων, αφού είναι μια σχετικά επιτυχημένη influencer με 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, διαθέτει το δικό της σάιτ, έχει το δικό της podcast, ενώ επρόκειτο να κυκλοφορήσει μια σειρά καλλυντικών.

Τέλος, η πιο χαριτωμένη ίσως και από τις τρεις Σταλόνε, η 20χρονη Σκάρλετ, είναι και η πιο ατίθαση της οικογένειας.

Αν και από πολύ μικρή, στα 8 της χρόνια, έπαιξε σε ένα ντοκιμαντέρ με τον πατέρα της, ενώ συμμετείχε και στα 12 σε μια ταινία του Σταλόνε, φαίνεται πως την συναρπάζει περισσότερο το instagram και οι σπουδές της και λιγότερο ο κινηματογραφικός ή τηλεοπτικός φακός.

Όπως και να έχει, τα κορίτσια του Σταλόνε είναι από μόνα τους «φωτιά» και μαζί με τη μαμά τους, Τζένιφερ Φλέιβιν, είναι οι μόνες γυναίκες, σύμφωνα με τον ίδιο, που κάνουν τον Σταλόνε να λιώνει... και με το δίκιο του ο άνθρωπος!

Δείτε στη gallery τις κούκλες κόρες του Σταλόνε:

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved