Μπραντ Πιτ: «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο του βήμα»
Hollywood

Μπραντ Πιτ: «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο του βήμα»

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για τις εσωτερικές του αναζητήσεις, τις ταινίες που ετοιμάζει, το όνειρο που τον βασάνιζε και άλλα που προκάλεσαν έκπληξη.

«Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο του βήμα... δεν έχω σχεδιάσει ακριβώς πώς θα πέσει η αυλαία της καριέρας μου, αλλά είμαι ένα από εκείνα τα πλάσματα που μιλάνε μέσω της τέχνης. Θέλω πάντα να φτιάχνω.

Αν δεν τα καταφέρω, πεθαίνω με κάποιον τρόπο» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός που είναι γνωστή η αγάπη του και η ενασχόλησή του με τη γλυπτική, τα έπιπλα, αλλά και τα ακίνητα.

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό «GQ»,ο 58χρovoς σταρ αποκάλυψε ότι πέρα από τις καταχρήσεις κατάφερε να κόψει και το τσιγάρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας... «Είμαι σε μια ηλικία που δεν βγαίνει τίποτα καλό από αυτό.

Πάντα πήγαινα με τα ρεύματα, με έπαιρναν κατά κάποιον τρόπο και μετά σε κάτι άλλο... Νομίζω ότι πέρασα χρόνια με μια χαμηλού βαθμού κατάθλιψη και μόνο όταν συμβιβάστηκα με αυτό, προσπαθώντας να αγκαλιάσω όλες τις πλευρές του εαυτού μου - την όμορφη και την άσχημη - μπόρεσα να γευτώ τις στιγμές χαράς.

Για τέσσερα ή πέντε χρόνια, το κυρίαρχο όνειρο που ζούσα ήταν να μου επιτεθούν και να μαχαιρωθώ. Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή σε έναν πεζόδρομο και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που έμοιαζε με του “Εξορκιστή”, κάποιος μου έκανε επίθεση από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά.

Ή ότι με κυνηγούσαν σε ένα σπίτι με ένα παιδί, το βοηθούσα να ξεφύγω, αλλά παγιδευόμουν — και με μαχαίρωναν. Πάντα μαχαιρωμένος. Και ξυπνούσα με τρόμο.

Δεν καταλάβαινα γιατί ήθελαν να με πληγώσουν. Αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνον όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;», αναρωτήθηκε τελειώνοντας. Μα επιτέλους, τι τρέχει με τον Μπραντ;

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved