Η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και η απόσταση ανάμεσά τους!
Hollywood

Η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και η απόσταση ανάμεσά τους!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ συναντήθηκαν ύστερα από καιρό για χάρη της μεγαλύτερης κόρης τους, Νορθ, για να την παρακολουθήσουν να παίζει έναν αγώνα μπάσκετ.

Το ρεπορτάζ του ΤΜΖ αναφέρει πως οι δυο τους μιλούσαν κατά διαστήματα και έδειχναν να είναι εγκάρδιοι μεταξύ τους. Ωστόσο, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως δεν έκατσαν μαζί, αλλά σε κοντινή απόσταση και ήταν ήρεμοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν και ο Γουέστ συναντιούνται, εξαιτίας των παιδιών τους. Τον Μάρτιο παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου του γιου τους, Σέιντ και οι θεατές παρατήρησαν ότι το πρώην ζευγάρι «συντρόφευε ειρηνικά».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διάσημη τηλεπερσόνα δηλώνει πολύ ερωτευμένη και συνεχίζει να βρίσκεται σε σχέση με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον από τον Οκτώβριο του 2021.

Από την άλλη πλευρά ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ που ακόμη δεν υπάρχει στη ζωή του κάτι μόνιμο, φαίνεται να μη συμφωνεί καθόλου με τον συγκεκριμένο δεσμό. Φυσικά δεν του πέφτει λόγος, αφού ο καθένας έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο!

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved