O θρύλος του NBA, Magic Johnson είναι στην Ελλάδα και έχει μαγευτεί! (photos)
Hollywood

O θρύλος του NBA, Magic Johnson είναι στην Ελλάδα και έχει μαγευτεί! (photos)

O θρύλος του ΝΒΑ και των Los Angeles Lakers, Μαgic Johnson βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει μαγευτεί τόσο από τις ομορφιές της χώρας μας που έχει μετατρέψει τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σε... ταξιδιωτικό οδηγό!

Ο διάσημος πρώην άσος του ΝΒΑ ο οποίος αισίως διανύει το 67ο έτος της ηλικίας του βρίσκεται στην Ελλάδα με τη σύζυγό του Κούκι και αφού απόλαυσαν τις ομορφιές του Αιγαίου, έχοντας δει από κοντά τη Σαντορίνη και βουτώντας στις πιο όμορφες παραλίες της, βρέθηκαν στην Αθήνα και επισκέφτηκαν, όπως κάθε απλός τουρίστας, την Ακρόπολη.

Ο Magic Johnson έδειξε να μένει άναυδος με την ιστορία των μνημείων που επισκέφθηκε καθώς ήθελε να μοιραστεί όσα έμαθε για τον Παρθενώνα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την ξενάγηση και αναφέρθηκε με ιστορικές λεπτομέρειες στα μνημεία που αντίκρισε.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Magic Johnson ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε και με ένα άνδρα που ήταν ντυμένος ως αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, κρατώντας την ασπίδα του. Μαζί του σε αυτό το ταξίδι είναι και ο LL Cool J που στην ίδια φωτογραφία πόζαρε κρατώντας το δόρυ του Έλληνα πολεμιστή που αποτελεί ατραξιόν στο σημείο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved