Έφυγε από τη ζωή η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ!
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του πρώην πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ!

Έφυγε από τη ζωή η πρώτη σύζυγος του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Τραμπ, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών και άγνωστοι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι λόγοι που την οδήγησαν στον θάνατο.

Ο Donald Trump ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω των Social Media:

«Είμαι συντετριμμένος καθώς βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω σε όσους την αγάπησαν, οι οποίοι είναι και πολλοί, πως η Ivana Trump έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μία υπέροχη, όμορφη και απίστευτη γυναίκα που έζησε μία υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η χαρά της και η ευτυχία της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Donal Jr, η Ivanka και ο Eric. Ήταν τόσο περήφανη για εκείνους όπως ήμασταν και εμείς για εκείνη. Αναπαύσου εν ειρήνη Ιvana».

H Ivana Trump ήταν Τσέχικης καταγωγής και υπήρξε επιχειρηματίας, τηλεπερσόνα, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας, πρώην μοντέλο και φυσικά πρώην σύζυγος του Trump. Ζούσε στον Καναδά τη δεκαετία του '70 πριν μετοικίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και παντρεύτηκε τον Donald Trump το 1977. Υπήρξε για πολλά χρόνια το δεξί χέρι σε πολλές από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα όμως το 1992 οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους αλλά και στην κοινή πορεία τους στις επιχειρήσεις. Η Ivana Trump σύντομα άρχισε να δημιουργεί τις δικές της επιχειρήσεις και ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στον χώρο της μόδας, τόσο στα ρούχα όσο και στα κοσμήματα ενώ έγραψε και αρκετά βιβλία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved