Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τα γκρίζα μαλλιά της
Hollywood

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τα γκρίζα μαλλιά της

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποθεώθηκε για την επιλογή της να μη βάψει τα γκρίζα της μαλλιά και να αφήσει φυσικό το πρόσωπό της, χωρίς να προβεί σε επεμβάσεις.

Η λαμπερή ηθοποιός κουράστηκε να ακούει για γυναίκες που είναι γενναίες όταν απλά είναι ο εαυτός τους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν θεωρεί τον εαυτό της γενναίο για κάτι τόσο απλό, δεδομένου ότι για τους άνδρες δεν γίνεται ποτέ τέτοια συζήτηση.

«Έγινε συζήτηση για μήνες το πόσο γενναία ήμουν που είχα γκρίζα μαλλιά. Ήμουν τύπου, παρακαλώ χειροκροτήστε το κουράγιο κάποιου άλλου σε κάτι. Ωστόσο, αντίστοιχα δεν μιλάμε ποτέ για το άλλο φύλο», εξήγησε η Πάρκερ, ενθυμούμενη πως στη φωτογραφία που εθεάθη με τα γκρίζα της μαλλιά, δίπλα της βρισκόταν ο φίλος της και παρουσιαστής Αντί Κοέν, ο οποίος έχει αρκετές λευκές τρίχες.

«Ωστόσο κανείς δεν το ανέφερε σε εκείνον, που καθόταν ακριβώς δίπλα σε εμένα. Ούτε ψυχή. Αν προερχόμουν από μία κανονική ζωή, θα ένιωθα εντάξει, θα ένιωθα υπέροχα. Είμαι υγιής, είμαι δυνατή, έχω έναν τριών ετών γιο και τον έχω παντού μαζί μου και είναι όλα καλά. Αλλά όχι, είμαι στην τηλεόραση, όπου καθετί της ύπαρξής μου αναλύεται», σχολίασε.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved