Nicole Scherzinger: Έχει ερωτευτεί τη Σαντορίνη και την «αποθεώνει» στο Instagram!
Hollywood

Nicole Scherzinger: Έχει ερωτευτεί τη Σαντορίνη και την «αποθεώνει» στο Instagram!

Την καλύτερη διαφήμιση για τις ομορφιές της χώρας μας, αρχικά στη Μύκονο και τώρα στη Σαντορίνη, κάνει η Nicole Scherzinger.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει λατρέψει κάθε τι ελληνικό στις διακοπές της στη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία ανεβάζει posts και stories στο Instagram με κάτι που της έχει προκαλέσει έκπληξη, την έχει ενθουσιάσει ή της αρέσει.
Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Τhom Evans απολαμβάνουν αυτές τις μέρες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο νησί του Ηφαιστείου και έχουν κατενθουσιαστεί με τις ομορφιές του. Σήμερα, εκείνη ανέβασε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προπόνησή της μέσα στην άγρια φύση της Σαντορίνης, έχοντας κοντά της πάντα τον αγαπημένο της ο οποίος επίσης δεν παραλείπει να αθληθεί καθημερινά.

H διάσημη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός η οποία φυσικά είναι και μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, ανέβασε φωτογραφίες από τις ασκήσεις που έκανε με αθλητική περιβολή και καθώς μαζί με τον αγαπημένο της έκαναν jogging ή απλά περπάτημα σε κάποιο απόμερο σημείο του νησιού.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, η Nicole Scherzinger γιόρτασε στη Μύκονο, με ένα ξέφρενο πάρτι τα 44α γενέθλιά της σε beach bar του νησιού.

Φορώντας ένα κόκκινο-λευκό τοπ από μπικίνι και ασορτί αέρινη παντελόνα, έδειξε να το καταδιασκεδάζει έχοντας στο πλευρό της τον διεθνή παίκτη ράγκμπι, o οποίος είναι 37 ετών. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν και διαχυτικό μεταξύ του και συχνά εκείνος την αγκάλιαζε και της έδινε τρυφερά φιλιά.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια σήμερα από τη Σαντορίνη αλλά και βίντεο από την προπόνησή τους:

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CgEEH7ivVpS
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved