Ιβάνα Τραμπ: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος της - Έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα
Hollywood

Ιβάνα Τραμπ: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος της - Έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα

Σε ατύχημα οφείλεται τελικά ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ και όχι σε καρδιακή προσβολή.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 73χρονη γυναίκα έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Γεννήθηκε το 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία και εργαζόταν ως μοντέλο όταν γνώρισε τον μεγιστάνα των ακινήτων στη Νέα Υόρκη το 1976.

Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1977, όταν εκείνη ήταν 28 ετών και ο γάμος τους κράτησε 14 χρόνια.

Την εποχή της λάμψης τους, ο Ντόναλντ και η Ιβάνα είχαν πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση πίτσας.

Το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του μεγιστάνα εξόργισαν το πρώην μοντέλο που ζήτησε διαζύγιο το 1991.

Εμβληματικό ήταν το πέρασμα της Ιβάνα από την ταινία του 1996 «Το Κλαμπ των Πρώην Συζύγων» και ιστορική έμεινε η συμβουλή της στις χωρισμένες κυρίες: «Και να θυμάστε… Μην θυμώνετε. Πάρτε του τα πάντα!».

Όταν χώρισαν, ο Ντόναλντ Τραμπ της έδωσε 25 εκατ. δολάρια, ένα διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Plaza και ένα ακίνητο στο Κονέκτικατ με 45 δωμάτια.

Μετά το διαζύγιο η Ιβάνα διατήρησε επιχειρηματικές σχέσεις με τον Ντόναλντ, όμως έσταζε δηλητήριο για την Μελάνια, ιδίως όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο.

«Δεν θέλω να προκαλέσω ζήλεια ή κάτι τέτοιο επειδή, στην ουσία, είμαι η Πρώτη Κυρία Τραμπ. Εντάξει; Είμαι η Πρώτη Κυρία, εντάξει;»

Μία δήλωση που έκανε έξαλλη τη Μελάνια…

Δες το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved