Jennifer Lopez-Ben Affleck: Επιτέλους! Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας!
Instagram
Hollywood

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Επιτέλους! Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας!

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν μετά από έναν χωρισμό και δύο αρραβώνες. 

To ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά χθες παντρεύτηκε στο Λος Βέγκας, σύμφωνα με το TMZ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άδεια του γάμου τους εκδόθηκε στο Clark County της Νεβάδα χθες (16/7) και ανέφερε τα ονόματα και των δύο: Benjamin Geza Affleck και Jennifer Lynn Lopez.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω έγγραφο που πιστοποιεί τον γάμο τους επισήμως:

Άνθρωπος από το περιβάλλον των δύο σταρ επιβεβαίωσε την είδηση ότι παντρεύτηκαν λίγο αργότερα.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί αρχικά το 2002 όμως δύο χρόνια αργότερα, το 2004, μόλις λίγο καιρό πριν τον γάμο τους, χώρισαν.

Η μοίρα όμως τούς ήθελε μαζί καθώς τίποτα δεν είχε τελειώσει ανάμεσά τους. Έτσι, πριν από περίπου έναν χρόνο ήρθαν ξανά κοντά και ανακοίνωσαν τον δεύτερο αρραβώνα του τον Απρίλιο του 2022.

Και χθες ήταν η στιγμή για να παντρευτούν επιτέλους και να δώσουν ένα happy end στη σχέση τους που πέρασε από... σαράντα κύματα πριν τελικά καταλήξει στον γάμο!

H Jennifer Lopez ευτυχισμένη, πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα αφιερωμένο στον άντρα της ζωής της με αφορμή την Γιορτή του πατέρα. Δείτε το παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε ανεβάσει και ένα βίντεο από τον πρώτο καιρό του έρωτά τους, πριν από 20 χρόνια όπου απεικονίζονται οι δυο τους ευτυχισμένοι να εύχονται χρόνια πολλά στις μαμάδες τους με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CdTe3FDpVkO
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved