Η Σακίρα και το φλερτ με τον σέρφερ
Hollywood

Η Σακίρα και το φλερτ με τον σέρφερ

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κοινή ανακοίνωση χωρισμού της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, η καθημερινότητα της Κολομβιανής σούπερ σταρ δείχνει να προχωρά κανονικά με αμέτρητες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, βρίσκει πάντα χρόνο να ασχολείται με τα παιδιά της, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα και με το αγαπημένο τους άθλημα, το σερφ.

Η οικογένεια συνεχίζει να ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη και μητέρα και γιοι φωτογραφίζονται συχνά στην παραλία να απολαμβάνουν παιχνίδια με τη θάλασσα, κάτι που συνέβη και πρόσφατα, όταν φωτογράφος του BackGrid τους αποθανάτισε αργά το μεσημέρι.

Μάλιστα, σε κάποιες από τις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα η Σακίρα να φλερτάρει με κάποιον νεαρό σέρφερ που ήταν μαζί της, ανταλλάσσοντας γελάκια, αστεία και πειράγματα. Όπως συνηθίζει, εμφανίστηκε ξανά με ολόσωμη στολή για σερφ, την οποία -για κακή τύχη των φωτογράφων- αποχωρίζεται σπάνια.

Ωστόσο, έστω και με τη στολή φάνηκε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που ο κόσμος περιμένει να απολαύσει τους επόμενους μήνες, όταν η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της.

Να σημειώσουμε ότι η Σακίρα με τα παιδιά μένουν στο σπίτι που είχε αποκτηθεί από την ίδια και τον Ζεράρ Πικέ στη Βαρκελώνη λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο μικρός Μίλαν.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved