Έλον Μασκ: Αυτή είναι η θαλαμηγός των 5 εκατ. ευρώ που νοίκιασε στη Μύκονο
Hollywood

Έλον Μασκ: Αυτή είναι η θαλαμηγός των 5 εκατ. ευρώ που νοίκιασε στη Μύκονο

Ο Έλον Μασκ ήρθε στην Ελλάδα, πήγε Μύκονο και ξόδεψε 5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τη θαλαμηγό στη Μύκονο.

Ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές της χώρας μας. Μάλιστα επισκέφτηκε και τη Δήλο!
Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας που έκανε στη Δήλο δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο. Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν! Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που τους είχαν ετοιμάσει!

Από τα πλάνα που εξασφάλισε ο Alpha και είδαμε το εξωτερικό του γιοτ η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη ενώ και οι εσωτερικοί χώροι είναι το κάτι άλλο!

Ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού μιλώντας στον Alpha έκανε λόγο για έναν ευγενή και πολύ προσιτό άνθρωπο. Σύμφωνα με τον Κώστα Φακίνο ο Έλον Μασκ ήταν πολύ απλά ντυμένος, δεν φορούσε ούτε ρολόι και όλοι τους, όταν κατέβηκαν στο ιερό νησί του Απόλλωνα, άφησαν τα κινητά τους στο σκάφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βίλα που έχει νοικιάσει πάνω από το νέο λιμάνι του νησιού στην περιοχή του Τούρλου, είναι ό, τι πιο κοντινό υπήρχε σαν διαδρομή, ώστε ο άνθρωπος με την περιουσία των 259 δισεκατομμυρίων να μην χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά για να ανέβει στον πλωτό «Δία»!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved