Σε μέρη εξωτικά οι αδερφές Καρντάσιαν
Hollywood

Σε μέρη εξωτικά οι αδερφές Καρντάσιαν

Απο 10 κιλά τουλάχιστον λένε ότι έχασαν τους τρεις τελευταίους  μήνες οι Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν και συνεχίζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Με πρώτη και καλύτερη αφορμή τα νέα μαγιό της SKIMS, της εταιρείας που έκανε δισεκατομμυριούχο την 41 ετών βασίλισσα των ριάλιτι.

Η Κιμ Καρντάσιαν, που απασχόλησε ξανά τα αμερικανικά ΜΜΕ με το ταξίδι της στο Παρίσι, μαζί με την κόρη της Νορθ, για την επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga, έβγαλε στην αγορά μία νέα σειρά μαγιό που θύμισε σε πολλά τα κοστούμια της θρυλικής «Μπαρμπαρέλα», του χαρακτήρα κόμικ που ενσάρκωσε η Τζέιν Φόντα το 1968, τόσο στα τολμηρά κοψίματα των σχεδίων όσο -κυρίως- στο μεταλλιζέ -ασήμι και χρυσό- χρώμα τους.

Μαζί με τη φωτογράφιση της συλλογής, η Κιμ πήρε μαζί της την αδερφή της, την 38χρονη Κλόε και πετάχτηκαν για ένα διήμερο στην Καραϊβική , στα νησιά Τερκς και Κάικος της βρετανικής κοινοπολιτείας, όπου δοκίμασαν τα μαγιό στην πράξη, στα γαλαζοπράσινα νερά, δίνοντας την ευκαιρία σε φωτογράφους πρακτορείων, καλεσμένων τηε SKIMS, να τις αποθανατίσουν επί το έργον.

Έτσι, οι δύο αδερφές, επιδεικνύοντας τις «ανανεωμένες» σιλουέτες τους, φωτογραφήθηκαν επί ώρα σε μια κατάλευκη αμμουδιά, χωρίς δισταγμούς και άγχος, με την Κιμ να φοράει ένα από τα μπικίνι μαγιό της και την Κλόε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο και τα δύο σε ασήμι, μεταλλιζέ χρώμα.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και την επομένη, με άλλου τύπου μαγιό της SKIMS, κι επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα στην Καλιφόρνια.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved