Jennifer Lopez: Σε αυτή την ταινία είχε φορέσει το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Ben Affleck
Hollywood

Jennifer Lopez: Σε αυτή την ταινία είχε φορέσει το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Ben Affleck

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν μερικές ημέρες η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Τo ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά παντρεύτηκε στο Λος Βέγκας, σύμφωνα με το TMZ με την ηθοποιό και τραγουδίστρια να «κλέβει» τις εντυπώσεις με τα δυο υπέροχα νυφικά που επέλεξε!

Το πρώτο ήταν ένα μακρύ αμάνικο και έπειτα ένα λευκό δαντελένιο με έξω τους ώμους. Το μαλλί της ήταν πιασμένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και σε γήινους τόνους.

Υπάρχει όμως μια μικρή αλλά τόσο σημαντική λεπτομέρεια αναφορικά με το ένα από τα δυο νυφικά καθώς οι «πιστοί» της ακόλουθοι βλέποντας ή μάλλον παρατηρώντας τις νυφικές της φωτογραφίες διαπίστωσαν πως το ένα από τα δυο νυφικά, η σταρ είχε είχε κρατήσει από μια παλιά ταινία.

Πρόκειται για το Alexander McQueen, το οποίο είναι το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει και στο πόστερ της ταινίας 'Jersey Girl' το 2004.

«Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και το κρατούσα, το κρατούσα, το κρατούσα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου», έγραψε στο website της.

https://www.instagram.com/p/CgJKfQPJ11b

Η τραγουδίστρια κράτησε το νυφικό για τουλάχιστον μια εικοσαετία και επέλεξε να το φορέσει την ημέρα του γάμου της ώστε να τιμήσει τον αγαπημένο της.

Δες το κι εσύ στη gallery

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή» έγραψε στην ανάρτησή της. «Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρι, που έκαναν όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα των γάμων. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι -χέρι και αγκαλιάζονταν. Μπροστά μας ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Βίκτορβιλ για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του – όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου», δήλωσε η JLo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved