Πέθανε πρωταγωνιστής του Τιτανικού – Η σπαρακτική ανακοίνωση της οικογένειας
Hollywood

Πέθανε πρωταγωνιστής του Τιτανικού – Η σπαρακτική ανακοίνωση της οικογένειας

Σε ηλικία 80 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός David Warner έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες ανάμεσα σε αυτές και η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Ο Τιτανικός».

O David Warner άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Denville Hall, ένα ίδρυμα φροντίδας για ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος. Σπαρακτική ήταν η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

«Τους τελευταίους 18 μήνες διαχειρίστηκε τον καρκίνο με χάρη και αξιοπρέπεια… Θα λείψει πολύ στην οικογένεια του και τους φίλους του. Θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άνθρωπο, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά είναι εξαιρετική, η δουλειά έχει αγγίξει τη ζωή τόσων πολλών με τα χρόνια. Η καρδιά μας έχει σπάσει».

O David Warner παρακολούθησε τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης και αφού έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή το 1962 εντάχθηκε στη Royal Shakespeare Company (RSC) με την οποία έπαιξε τον Henry VI στον κύκλο The Wars of the Roses στο θέατρο Aldwych του West End το 1964 πριν από το Η RSC τον έθεσε ως Πρίγκιπα Άμλετ στην παραγωγή Άμλετ του 1965 του Πίτερ Χολ .

Είχε εξέχουσα θέση στην οθόνη το 1966 με την πρωταγωνιστική του ερμηνεία στην ταινία του Karel ReiszMorgan: A Suitable Case for Treatment , για το οποίο ήταν υποψήφιος για το Βραβείο BAFTA Καλύτερου Ηθοποιού σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο . Το 1981, κέρδισε ένα βραβείο Emmy για τον εξαιρετικό δεύτερο ανδρικό ρόλο σε μίνι σειρά ή Special για την ερμηνεία του του Pomponius Falco στην τηλεοπτική μίνι σειρά Masada .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved