Hollywood

Η Νάταλι Πόρτμαν και οι τραυματικές της εμπειρίες

Με αφορμή τη νέα ταινία του «Θορ» η Νάταλι Πόρτμαν μίλησε στους βρετανικούς «Times» για τις «ερωτικές σκηνές που στοίχειωσαν την παιδική της ηλικία».

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η σούπερ σταρ κάνει τέτοιες αποκαλύψεις, ωστόσο όλα όσα είπε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μιλώντας για την τραυματική της εμπειρία στον κινηματογράφο, ξεκινώντας από το περίφημο «Leon» (1994), στο οποίο ήταν μόλις 12 ετών, εξήγησε πως τότε φαινόταν σχεδόν... φυσιολογικό για ένα κορίτσι στην προεφηβεία να έχει σχέσεις με μεγαλύτερους, ως μέρος μιας ιστορίας, ενός κινηματογραφικού σεναρίου.

Σύμφωνα με την ίδια, το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Λουκ Μπεσόν και στη συνέχεια με το «Beautiful Girls», όπου υποδύθηκε τη 13χρονη που είχε σχέση με ένα μεγαλύτερο άνδρα, ήταν αρκετά για να την τραυματίσουν ψυχικά. «Νομίζω ότι τότε ήταν πολύ φυσιολογικό.

Κάποιοι ρόλοι γράφονταν έτσι και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, παρουσιάζονταν και ανάλογα από κάποιους δημοσιογράφους. θυμάμαι ότι στα δεκατρία μου είχα διαβάσει μια κριτική που αναφερόταν με λεπτομέρειες στην ανατομία του στήθους μου. Η εποχή εκείνη και οι κριτικές που γράφονταν, μου δημιούργησαν πολλές φοβίες μεγαλώνοντας.

Δεν ήθελα να με βλέπουν, ούτε να με χαρακτηρίζουν κάπως με όλους αυτούς τους ρόλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που απέρριπτα ταινίες με ερωτικές σκηνές. Είχα μπει σε μια θέση, όπου δεν με σέβονταν», εξήγησε στον δημοσιογράφο η πολυβραβευμένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένη με τους ρόλους που έχω επιλέξει και μάλιστα, πρέπει να σου πω ότι είμαι ενθουσιασμένη για τον ρόλο μου στο “Thor: Love and Thunder", όπου εμφανίζομαι σε μια πιο μυώδη εκδοχή μου!

Είναι και ασυνήθιστο, αλλά και υπέροχο που πρέπει να αποκτήσεις περισσότερο όγκο για μια ταινία. Συνήθως μας ζητούν να γίνουμε όσο πιο αδύνατες μπορούμε. Κι αυτό συνήθως, έχει ατελείωτες συναισθηματικές και κοινωνικές επιδράσεις», ανέφερε, συγκρίνοντας τον ρόλο της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος».

Πηγή:Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved