Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζουν δεξίωση για το γάμο τους
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζουν δεξίωση για το γάμο τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ να κράτησαν μυστικό και κλεισμένων των θυρών τον γάμο τους στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο φαίνεται ότι και οι δύο επιθυμούν όσο τίποτα να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός με τους αγαπημένους τους φίλους που δεν ήταν παρόντες στην σπουδαία τους στιγμή.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το νιόπαντρο ζευγάρι έχει ήδη διοργανώσει μια μεγάλη δεξίωση για τους διάσημους φίλους του και όχι μόνο, στην παραλιακή πόλη Riceboro της Georgia.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες οι δυο τους θα υποδεχτούν σέ παραλιακή έπαυλη τους καλεσμένους τους, προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά τους. Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν προσλάβει διοργανωτή πάρτι για τη δεξίωση, ο οποίος θα κανονίσει κάθε λεπτομέρεια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να μην αποκάλυψε πριν τον γάμο ότι πρόκειται να παντρευτεί, όμως μοιράστηκε στο website της όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σε εκκλησάκι στο Λας Βέγκας.

«Όταν η αγάπη είναι η αληθινή, το μόνο πράγμα που μετράει στον γάμο είναι να έχει ο ένας τον άλλο και η υπόσχεση που κάνουμε να αγαπάμε, να φροντίζουμε, να έχουμε κατανόηση, υπομονή και να είμαστε καλοί ο ένας στον άλλο.

Το είχαμε αυτό και τόσα περισσότερα. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας» έγραψε μεταξύ άλλων η νιόπαντρη Λατίνα σούπερ σταρ.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved