Adele: «Η αντίδραση ήταν βίαιη. Ήμουν το κέλυφος ενός ατόμου για μερικούς μήνες»
Hollywood

Adele: «Η αντίδραση ήταν βίαιη. Ήμουν το κέλυφος ενός ατόμου για μερικούς μήνες»

Για την απώλεια βάρους 45 κιλών μίλησε η Adele, δίνοντας τις δικές τις εξηγήσεις – απαντήσεις σε όλους εκείνους που έλιωσαν προδομένη από την τεράστια αλλαγή του ειδώλου της.

Αποκαλυπτική και ειλικρινής, η 34χρονη Βρετανίδα ερμηνεύτρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση ήταν άκυρο στη συναυλία της στο Λας Βέγκας.

Ισχύει η φήμη που σε θέλει να έχεις χάσει όλα αυτά τα κιλά επειδή δέχτηκες κοινωνική πίεση;

Σε καμία περίπτωση. Κάποιες από αυτές που είδα και αντέδρασαν με την αλλαγή μου ήταν κυρίως νέες κοπέλες, ήταν γύρω στα 15. Υπήρχαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ένιωθαν πολύ προδομένη από εμένα, όπως, «Ω υποκύπτει στην πίεση», κάτι που δεν με ενόχλησε πραγματικά.

Επειδή, όπως, δε μου κρατάς το χέρι τη νύχτα στις 4 το πρωί όταν κλαίω από το άγχος μου, καλύτερα να μην πεις τίποτα… 100% η άσκηση μου έδωσε συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μου – καλή ή κακή – και με έκανε να νιώθω ότι γίνομαι πιο δυνατή ψυχικά με το να γίνομαι πιο δυνατή σωματικά.

Στο ταξίδι που έκανα και μετά από πολύ αγώνα, βίωσα πολύ μεγάλες περιόδους άγχους.

Τι συνέβη με την ακύρωση της συναυλίας στο Λας Βέγκας, γιατί όλες αυτές οι βίαιες αντιδράσεις από τους φαν σου;

Πραγματικά, η αντίδραση ήταν βίαιη. Ήμουν το κέλυφος ενός ατόμου για μερικούς μήνες. Έπρεπε να το περιμένω και να θρηνήσω, υποθέτω να θρηνήσω τις παραστάσεις και να ξεπεράσω τις ενοχές. Ήταν βάναυσο αυτό.

Η απόφαση να ακυρώσω τις συναυλίες δεν ήταν εύκολη, αλλά σε γενικές γραμμές πίστευα ότι έκανα το σωστό. Σίγουρα ένιωσα την απογοήτευση όλων και ήμουν συντετριμμένη και φοβόμουν μήπως τους απογοητεύσω και πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω.

Δεν μπορείτε να με αγοράσετε, δεν μπορείτε να με αγοράσετε για το τίποτα. Δεν πρόκειται να κάνω μία παράσταση μόνο και μόνο επειδή πρέπει ή επειδή ο κόσμος θα απογοητευτεί ή επειδή θα χάσουμε πολλά χρήματα. Εγώ λέω: «η παράσταση δεν είναι αρκετά καλή» και τέλος.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved