Η εμμονή της Κάιλι Τζένερ με τα ιδιωτικά τζετ- Την αποκαλούν «δολοφόνο του κλίματος»
Hollywood

Η εμμονή της Κάιλι Τζένερ με τα ιδιωτικά τζετ- Την αποκαλούν «δολοφόνο του κλίματος»

Καθολική κατακραυγή γνώρισε η Κάιλι Τζένερ.

Το μοντέλο, επιχειρηματίας και αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν άκουσε τα εξ αμάξης, καθώς για μια διαδρομή 39 λεπτών με το αυτοκίνητο, από τη μία πλευρά του Λος Άντζελες στην άλλη, προτίμησε να πάει με ιδιωτικό τζετ!

Η Τζένερ κατηγορήθηκε για μηδενική οικολογική συνείδηση, ενώ αρκετοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη χαρακτήρισαν «κλιματικό εγκληματία πλήρους απασχόλησης».

Στο στόχαστρο βρέθηκαν κι άλλες προσωπικότητες που έχουν πράξει αναλόγως, με την «υποσημείωση» ότι έχουν ενεργό ρόλο σε πρωτοβουλίες για τη διάσωση του περιβάλλοντος!

Διασημότητες όπως οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζέι Ζ και Μπιγιονσέ, Ντρέικ, πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν είναι ορισμένα από τα ονόματα που έγιναν αποδέκτες της οργής του κόσμου.

Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι «καβαλάνε» τα ιδιωτικά τους τζετ ακόμα και για · διαδρομές λίγων λεπτών έχει εκνευρίσει το κοινό, καθώς αρκετοί είναι και «σταυροφόροι» υπέρ της διάσωσης του περιβάλλοντος, κουνώντας στους άλλους το δάχτυλο.

Για παράδειγμα ο Σπίλμπεργκ, ο οποίος έχει δηλώσει «τρομοκρατημένος από την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας», αλλά την ίδια ώρα για μια απόσταση 36 λεπτών οδήγησης από το Άμστερνταμ στο Ρότερνταμ προτίμησε το αεροπλάνο. Υποκρισία στο έπακρον λοιπόν!

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved