Γουίλ Σμιθ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ - «Έκανα ένα λάθος»
Hollywood

Γουίλ Σμιθ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ - «Έκανα ένα λάθος»

Ο Γουίλ Σμίθ δήλωσε δημόσια πως είναι μετανιωμένος για το περιστατικό με το χαστούκι στον Chris Rock κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί με τον Chris Rock αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο Γουίλ Σμιθ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που σχετίζονται με την επίθεση.

«Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος. Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος. Κρις, σου ζητώ συγγνώμη! Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε νιώσεις έτοιμος να μιλήσουμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός. .

Μάλιστα, εξηγώντας γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γουίλ Σμιθ ανέφερε πως:«Ήμουν θολωμένος εκείνη τη στιγμή».

Να σας θυμίσουμε πως ο Γουίλ Σμίθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Chris Rock μιλούσε, του έριξε μία μπουνιά και επέστρεψε στη θέση του.

Είχαν προηγηθεί δύο αστεία σχόλια του Chris Rock για τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith που δεν έδειξαν να αρέσουν καθόλου στον διάσημο ηθοποιό ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία "Μέθοδος των Γουίλιαμς" όπου υποδύεται τον πατέρα και μέντορα των τενιστριών Βένους και Σερένα Γουίλιαμς.

Έτσι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, με απόλυτη σοβαρότητα και έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο και επέστρεψε στη θέση του. Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: "Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved