Ξανά έγκυος δυο χρόνια μετά την απώλεια του μωρού της – Η εξωσωματική και η συγκινητική ανακοίνωση
Hollywood

Ξανά έγκυος δυο χρόνια μετά την απώλεια του μωρού της – Η εξωσωματική και η συγκινητική ανακοίνωση

Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από την απώλεια του μωρού και η χαρά έχει πάλι πλημμυρίσει το σπίτι της αφού κατάφερε να μείνει ξανά έγκυος.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen, η οποία έκανε γνωστό πως περιμένει το τέταρτο παιδί της μετά από προσπάθειες εξωσωματικής. Τη χαρμόσυνη ανακοίνωση έκανε η ίδια το βράδυ της Τετάρτης (3-08) ποζάροντας με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον καθρέφτη!

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω”, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω αυτό τόσο καιρό!» συμπλήρωσε στη λεζάντα η Chrissy Teigen.

Δες την ανακοίνωση της

«Στον Τζακ μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.


Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Λούνα και Μάιλς, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε», έχει γράψει η ίδια σπαράζοντας για την απώλεια του γιου της το 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved