Kloe Kardashian-Tristan Thomson: Η παρένθετη μητέρα που είχαν προσλάβει, γέννησε το 2ο παιδί τους!
Hollywood

Kloe Kardashian-Tristan Thomson: Η παρένθετη μητέρα που είχαν προσλάβει, γέννησε το 2ο παιδί τους!

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν η Khloe Kardashian και ο Tristan Thomson, παρά το γεγονός ότι έχει μεσολαβήσει και ο χωρισμός τους. 

Το πρώην ζευγάρι δηλώνει πραγματικά ευτυχισμένο για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του. Σύμφωνα με το Page Six, η παρένθετη μητέρα που είχαν προσλάβει και κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους, γέννησε τον γιο τους, αδελφό της κόρης τους Τρου.

«Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της» είχε αποκαλυφθεί παλιότερα, όταν είχε γίνει γνωστό ότι αποφάσισαν να κάνουν και δεύτερο παιδί.

Στο μεταξύ είδε τα φώτα της δημοσιότητας το ερωτικό σκάνδαλο με την απιστία του διάσημου άσου του ΝΒΑ εις βάρος της Kloe. Μάλιστα, ο Tristan Thomson φέτος το καλοκαίρι επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του, έχοντας ως συνοδεία μία αιθέρια ύπαρξη.

Πάντως, η Kloe δεν δείχνει έτοιμη να συγχωρήσει τον πρώην σύζυγό της καθώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι εκείνος απέκτησε και παιδί με την ερωμένη του Μάραλι Νίκολς. Όπως έχει γίνει γνωστό μάλιστα, εκείνος αρνείται να το αναγνωρίσει.

Προς το παρόν, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του γιου τους, έχοντας επικοινωνία μόνο για τα παιδιά τους, δείχνοντας απρόθυμοι να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved