Άστον Κούτσερ: Το αυτοάνοσο που τον έκανε να χάσει ακοή και όραση - Τι είναι η αγγειίτιδα
Hollywood

Άστον Κούτσερ: Το αυτοάνοσο που τον έκανε να χάσει ακοή και όραση - Τι είναι η αγγειίτιδα

O Άστον Κούτσερ μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εκπομπή Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance και αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου» και χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Και πρόσθεσε ο 44χρονος: «Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά»!

Και υπογράμμισε ο Άστον Κούτσερ: «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;»!

Τι είναι η αγγειίτιδα

Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα την περιορισμένη ροή αίματος, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγειίτιδας, αλλά οι περισσότεροι επηρεάζουν τουλάχιστον ένα όργανο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved