Οι διακοπές των Μπέκαμ ξεκίνησαν!
Hollywood

Οι διακοπές των Μπέκαμ ξεκίνησαν!

Είναι να μην αποφασίσουν να κάνουν διακοπές οι Μπέκαμ.

Όταν το κάνουν, το μαθαίνει όλη η «γηραιό ήπειρος! Τρεις εβδομάδες σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς, οι περισσότεροι ονειρεμένοι και πολυτελείς, περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους οι Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, ξεκινώντας από το Παρίσι που γιόρτασαν την 23η επέτειο του γάμου τους.

Περνώντας έπειτα από Κροατία, Βενετία, Ακτές Αμάλφι, Ποζιτάνο και Σαρδηνία, με συντροφιά πλέον και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, την 11 χρονη Χάρπερ, τον 17χρονο Κρουζ και τον 19χρονο Ρομέο, η οικογένεια απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά της γαλλικής Ριβιέρας, από το κατάστρωμα και τις πολυτελείς σουίτες ενός από τα ακριβότερα γιοτ της Μεσογείου.

Το σούπερ γιοτ, κόστους ενοικίασης 1,9 εκατομμυρίων ευρώ την εβδομάδα, με τα τέσσερα καταστρώματα, τις 10 σουίτες και τα 28 μέλη πληρώματος, είναι πλέον στα ανοιχτά του Σεν Τροπέ, στην Κυανή Ακτή κι εκτός από τους Μπέκαμ φιλοξενεί και αρκετούς φίλους της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και το διάσημο σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ και μια «κολλητή» της, ενώ μαζί στις διακοπές είναι και η νέα φιλενάδα του Κρουζ, η συνομήλικό του Τάνα Χόλντινγκ.

Και βέβαια, όπου κάνουν διακοπές οι Μπέκαμ από κοντά είναι και οι δεκάδες παπαράτσι, οι περισσότεροι από τη Βρετανία, που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Έτσι, σε καθημερινή σχεδόν βάση φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της οικογένειας παρελαύνουν στις βρετανικές εφημερίδες, με πρωταγωνιστή κυρίως τον 47χρονο πρώην «αστέρα» του ποδοσφαίρου, ο οποίος κάνει θραύση κυκλοφορώντας όλη μέρα ημίγυμνος στα καταστρώματα ή κάνοντας τζετ σκι με τα παιδιά του.

Από κοντά και η 48χρονη Βικτόρια που έπειτα από πάρα πολύ καιρό, ίσως και χρόνια, απαθανατίστηκε με τα μαγιό της, δύο κατακόκκινα, ένα μπικίνι και ένα ολόσωμο.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved