Η νίκη της Αντζελίνα Τζολί και η ήττα του Μπραντ Πιτ
Hollywood

Η νίκη της Αντζελίνα Τζολί και η ήττα του Μπραντ Πιτ

Αν και όλα τα στοιχεία φαίνονταν εναντίον της, τελικά πολλά δεν γνωρίζαμε σχετικά με την πώληση του μεριδίου που κατείχε η Αντζελίνα Τζολί από το περίφημο οινοποιείο Chateau Miraval.

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα απόφαση για το αν το μερίδιο τηε Αντζελίνα Τζολί στο περίφημο οινοποιείο της νότιας Γαλλίας πωλήθηκε νόμιμα στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών Stoli, ωστόσο, το γεγονός ότι το δικαστήριο διέταξε να παραδοθούν στους εκπροσώπους της ηθοποιού όλη τα έγγραφα ιδιοκτησίας αποτελεί μια πολύ σοβαρή νομική εξέλιξη.

Το οινοποιείο του Chateau Miraval, σημερινής αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου και παντρεύτηκε το πρώην ζεύγος το 2014, έχει αποτελέσει την αφορμή για ένα νέο πόλεμο που έχει ανοίξει μεταξύ τους. Αφού αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, η 47χρονη θέλησε να ξεφορτωθεί από τη ζωή και την περιουσία της οτιδήποτε μπορεί να της θύμιζε τον πρώην της.

Το ίδιο έκανε λοιπόν, και με το οινοποιείο. Γνωρίζοντας πόσο, πολύ θα στοίχιζε αυτό στον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπει εμπόδιο στον δρόμο του. Και όπως όλα δείχνουν, η προσπάθειά της αποφέρει καρπούς. Στη νέα εξέλιξη, η νομική ομάδα της Τζολί πέτυχε αυτό που ήθελε.

Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα των εκπροσώπων της και διέταξε τον Πιτ και τους συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το Page Six, ενώ θα περίμενε κανείς ο Πιτ να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Τζολί κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά. «Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli.

Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ κι ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Μπραντ δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αντζελίνα», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Ωστόσο, πηγές από την πλευρά του Πιτ αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε δεχτεί προσφορά από τη Stoli και κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζολί, την οποία και απέρριψε, καθώς πίστευε πως ένα τέτοιο σενάριο θα γκρέμιζε ό,τι είχε χτίσει μόνος του.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved