Jennifer Lopez- Ben Affleck: Η απουσία από τον λαμπερό τους γάμο που κανείς δεν περίμενε!
Hollywood

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Η απουσία από τον λαμπερό τους γάμο που κανείς δεν περίμενε!

 Jennifer Lopez- Ben Affleck: Το ζευγάρι ενώθηκε εχθές, για δέυτερη φορά, με τα δεσμά του γάμου, με τους δυο τους να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με καλεσμένους από το κοντινό τους περιβάλλον να βρίσκονται στο πλευρό τους και να τους καταχειροκροτούν. 

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μυστικά με πολίτικό γάμο στις 17 Ιουλίου 2022 στο Λας Βέγκας, ενώ στη χθεσινή τελετή πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός τους γάμος, αλλά και ένα υπέροχο πάρτι με όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο Ben Affleck και η Jeniffer Lopez είχαν διοργανώσει ένα απίθανο σκηνικό στο κτήμα του διάσημου Χολιγουντιανού ηθοποιού στη Τζώρτζια, όπου από τις πρώτες εικόνες, που κυκλοφόρησαν από ξένα μέσα ενημέρωσης, αντιληφθήκαμε το πόσο υπέροχα και μαγικά ήταν όλα. Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η σύζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η σύζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη σύζυγό του Πία.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες που ζευγαριού:

Μια από τις απουσίες που συζητήθηκαν ήταν εκείνη του αδερφού του Ben Affleck, Κέισι Άφλεκ, ο οποίος και δεν εμφανίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της τελετής. Σύμφωνα με το People, ο γνωστός ηθοποιός έχασε τον γάμο αυτό το Σάββατο «δυστυχώς λόγω οικογενειακών και γονικών υποχρεώσεων στο σπίτι». Ο 47χρονος βρισκόταν την Παρασκευή στο Λος Άντζελες κάνοντας φανερό ότι δεν προτίθεται να ταξιδέψει στη Τζόρτζια για τον πολυαναμένομενο γάμο του αδερφού του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από ξένα δίκτυα:

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X
https://www.instagram.com/p/ChgcFAQOoIW
https://www.instagram.com/p/ChgbeLguWvZ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved