Οι συμβουλές της Τζέιν Φόντα λίγο πριν κλείσει τα 85!
Hollywood

Οι συμβουλές της Τζέιν Φόντα λίγο πριν κλείσει τα 85!

Η Τζέιν Φόντα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά, τη σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς της λίγο πριν κλείσει τα 85 της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι σχεδόν 85 και δεν μοιάζω τόσο μεγάλη. Οπότε θέλω να σταματήσω τους νέους ανθρώπους από το να φοβούνται να είναι ηλικιωμένοι, να βοηθώ τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι επειδή έχεις μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τη ζωή, να σταματήσεις να διασκεδάζεις, να σταματήσεις να έχεις συντρόφους, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι θέλεις να κάνεις».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της και λέει συχνά στον εαυτό της: «Fonda, έχεις λεφτά, μπορείς να πληρώσεις έναν γυμναστή, μπορείς να κάνεις πλαστική χειρουργική. Μπορείς να κάνεις facial και όλα όσα θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είχε πει κάποιος κάποτε».

Ωστόσο όπως τόνισε έχει μετανιώσει για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει: «Σκέφτομαι ότι όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει ένα σωρό λίφτινγκ προσώπου και φαίνονται χάλια. Εγώ έκανα facelift και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να μοιάζω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα λίφτινγκ. Εάν έπρεπε να το ξανακάνω, δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά. Αλλά το έκανα, το παραδέχομαι. Και μετά σκέφτομαι ότι μπορείς να εθιστείς. Πολλές γυναίκες έχουν εθιστεί», είπε εξηγώντας πως «δεν κάνω πολλά facials, δεν ξοδεύω πολλά λεφτά σε κρέμες προσώπου αλλά προσπαθώ να ενυδατώνομαι. Κοιμάμαι, γυμνάζομαι, αποφεύγω τον ήλιο και έχω φίλους που με κάνουν να γελώ. Το γέλιο κάνει πολύ καλό».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved