Stallone: Η αλήθεια για το τέλος του γάμου του μετά από 25 χρόνια! To love story κι η αιτία χωρισμού
Hollywood

Stallone: Η αλήθεια για το τέλος του γάμου του μετά από 25 χρόνια! To love story κι η αιτία χωρισμού

Ο Sylvester Stallone και η επί 25 χρόνια σύζυγός του Jennifer Flavin κατέθεσαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και αυτό δεν αλλάζει!

Η εν διαστάσει -πλέον- σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή 19 Αυγούστου σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν αναρτηθεί από τις δικαστικές αρχές του Παλμ Μπιτς ζητώντας τη λύση του γάμου της με τον διάσημο ηθοποιό.

Το 54χρονο πρώην μοντέλο υποστήριζε στην αίτηση διαζυγίου πως ο γάμος τους είχε πλέον πληγεί ανεπανόρθωτα όμως ο Stallone από την πλευρά του δεν έδειχνε να συμμερίζεται και πολύ τα όσα υποστηρίζει εκείνη.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του κινηματογραφικού Ρόκι για λογαριασμό του Stallone η πρώτη του αντίδραση ήταν η εξής: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε με φιλικό τρόπο και πολύ ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά μας ζητήματα».

Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα

Ο Stallone και η Flavin παντρεύτηκαν το 1997 και απέκτησαν τρεις κόρες, την 25χρονη Σοφία, την 24χρονη Σιστίν και την 20χρονη σήμερα Σκάρλετ.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1988 σε εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς. εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και ανερχόμενο μοντέλο και εκείνος κόντευε τα 40 ενώ είχε ήδη παντρευτεί δύο φορές, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον Sage και τον Seargeoh με την πρώτη του σύζυγο Sasha Czack.

Τον Ιούνιο του 1990 έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες σε επίσημο gala. Τέσσερα χρόνια αργότερα ήρθε ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι με τον Stallone να δίνει τέλος στη σχέση τους μέσα από ένα γράμμα που είχε στείλει με κούριερ. Εκείνη τότε υποστήριζε ότι δεν είχε καταλάβει τον πραγματικό λόγο που την είχε εγκαταλείψει όμως λίγα χρόνια αργότερα έμαθε ότι ο λόγος που τη χώρισε τότε ήταν επειδή είχε σχέση με το σούπερ μόντελ Janice Dickinson.

Παρά τα δύσκολα που πέρασαν μεταξύ τους και τις περιπέτειες του Stallone, τελικά το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί το 1995 μιας και η Flavin του έδωσε ακόμα μία ευκαιρία.

Τον Αύγουστο του 1996, το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, τη Σοφία. Ένα δυνατό «χαστούκι» όμως ήρθε για το ζευγάρι όταν τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς το μωρό τους χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς. Όλα πήγαν καλά όπως και η σχέση του ζευγαριού που έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 1997. Τον Ιούνιο του 1998 έρχεται στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, η Sistine και τον Μάιο του 2002 γεννιέται και η μικρή τους Scarlet.

Αιτία του διαζυγίου τα χρήματα;

Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Flavin ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε συμμετείχε σε «σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

Το ίδιο έγγραφο αναφέρει ότι η Flavin ζητά να «αποζημιωθεί και να λάβει τέλος το μοίρασμα με τη λήψη και την ίση κατανομή των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων υπέρ της». Ο Φλάβιν επιδιώκει επίσης την αποκλειστική χρήση της ακίνητης περιουσίας τους στο Παλμ Μπιτς όσο καιρό θα εκκρεμεί η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου, σύμφωνα πάντα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε.

Στις 10 Αυγούστου η Flavin έκανε μία ανάρτηση με τις τρεις κόρες της τις οποίες αγκάλιαζε και έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτά τα τρία κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

Η Σοφία από κάτω σχολίασε: «Είσαι ο βράχος μας, ο οδηγός μας και η πιο απίθανη μαμά. Είμαστε τόσο τυχερές που σε έχουμε».

«Η πιο δυνατή γυναίκα που γνωρίζω» πρόσθεσε η Sistine ενώ η μικρότερη κόρη τους, η Scarlet σχολίασε με ένα emoji καρδιάς.

Καθαρός ουρανός πριν την μπόρα;

Πάντως, τον περασμένο Μάιο όλα έδειχναν να είναι καλά ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς γιόρτασαν με μεγάλη χαρά την 25η επέτειο του γάμου τους. «Χαρούμενη 25η επέτειο απίθανη σύζυγε» έγραψε σε ανάρτησή του ο Stallone και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν τι σημαίνει για τις ζωές μας αυτή η αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα και το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε μαζί άλλα 25 χρόνια. Σε ευχαριστώ μωρό μου».

«Χαρούμενη 25η επέτειο! Σε ευχαριστώ που με κάνει συνέχεια να γελάω, με αγαπάς και προστατεύεις αυτή την υπέροχη οικογένεια. Ο γάμος μας γίνεται όλο και καλύτερος κάθε χρόνο. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου» είχε γράψει εκείνη την ημέρα και η Flavin σε μια ανάρτηση που όμως τελικά κατέβασε αργότερα.

Όπως όλα δείχνουν ο Ρόκι, ή Ράμπο ή όπως αλλιώς θέλετε να αποκαλείτε τον Sylvester Stallone στα 76 του χρόνια θα μείνει ξανά μόνος, έχοντας προφανώς απέναντί του και τις κόρες του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved