Νεκρός από πυροβολισμούς πασίγνωστος ράπερ - Τον σκότωσαν μπροστά στη σύντροφό του
Hollywood

Νεκρός από πυροβολισμούς πασίγνωστος ράπερ - Τον σκότωσαν μπροστά στη σύντροφό του

Νεκρός από πυρά έπεσε πασίγνωστος ράπερ και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συντρόφου του, το απόγευμα της Δευτέρας στο Λος Άντζελες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ράπερ PnB Rock υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από πυροβολισμό που δέχτηκε ενώ έτρωγε σε κατάστημα εστίασης με τη σύντροφο και μητέρα των δύο παιδιών του.
Ο δράστης φαίνεται να είχε στόχο τον PnB Rock για να τον ληστέψει, καθώς ο ράπερ είχε δημοσίευσε βίντεο νωρίτερα την ίδια μέρα να φοράει ακριβά κοσμήματα. Ο ύποπτος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Ποιος ήταν ο ράπερ PnB Rock

Ο PnB Rock μετακόμισε από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, αφού υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records, μετά το ντεμπούτο mixtape του το 2014. Το καλλιτεχνικό του όνομα παραπέμπει σε μια γωνιά του δρόμου στη γειτονιά της Φιλαδέλφειας όπου μεγάλωσε, την Pastorius and Baynton.

Ο PnB Rock πραγματοποίησε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ραπ αλλά και του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως οι Ed Sheeran, Chance the Rapper, Wiz Khalifa, 2 Chainz, Kodak Black, Young Thug και A Boogie wit da Hoodie.

Εκτός από τα πολυάριθμα mixtapes του, ο PnB Rock κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ: το «Catch These Vibes» του 2017 και το «TrapStar Turnt PopStar» του 2019.

Πολλοί άνθρωποι του χώρου είτε τον γνώριζαν είτε όχι έχουν αρχίσει να κάνουν αναρτήσεις για τον αδικοχαμένο ράπερ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved