Grey’s Anatomy: Ο Patrick Dempsey είναι σίγουρος ότι ο Ντέρεκ μπορεί να επιστρέψει
instagram @patrickdempsey
Hollywood

Grey’s Anatomy: Ο Patrick Dempsey είναι σίγουρος ότι ο Ντέρεκ μπορεί να επιστρέψει

Ο ρόλος του Patrick Dempsey  στο Grey’s Anatomy αποτελεί παρελθόν, αλλά στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο τηλεοπτικός «Δρ Σέπερντ» άφησε να εννοηθεί ότι «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Μπορεί ο Ντέρεκ Σέπερντ να είναι νεκρός, αλλά σε ένα από τα νεότερα επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό τον είδε ξανά μαζί με την αγαπημένη του, Μέρεντιθ, σε μία σκηνή από όνειρο. Με αφορμή την πρόσφατη κοινή εμφάνιση με την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του, Έλεν Πομπέο, σε μία εκδήλωση, ο Dempsey μιλώντας στο Hollywood Life, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επανέλθει στο ιατρικό δράμα του ABC.

unknown_125404086_481744076133046_607764819348546615_n.jpg

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε: «Ποιος ξέρει Με αυτό το σόου, ξέρετε, είναι εκπληκτικό που συνεχίζεται όσο συνεχίζεται». Αναφορικά με τους φαν του «Grey’s Anatomy» που ελπίζουν ότι «ο τηλεοπτικός του θάνατος ήταν πλαστός», ο ηθοποιός απάντησε: «Άκουσα γι’ αυτό. Έμαθα ότι θα βρουν κάποιο τρόπο να τον φέρουν πίσω είμαι σίγουρος». Η επάνοδός του στη σειρά θα ευχαριστήσει τους φαν αλλά όχι τους συνεργάτες του. Αυτό, γιατί σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η συμπεριφορά του Dempsey δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στους συμπρωταγωνιστές του.

unknown_125189695_791723654943395_4222912212870516586_n.jpg

Στο βιβλίο της Λινέτ Ράιε με τίτλο «How to Save a Life: The Inside Story Of Grey’s Anatomy» που κυκλοφόρησε το 2021, καταγράφονται μαρτυρίες ατόμων που συμμετείχαν σε διάφορα στάδια της παραγωγής, δίνοντας μια εικόνα για το τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες της επιτυχημένης ιατρικής σειράς. Σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το The Hollywood Reporter, ο executive producer Τζέιμε Ντ. Πάριοτ εξηγεί πώς τα «προβλήματα ανθρώπινου δυναμικού» που προκαλούσε η συμπεριφορά του Patrick Dempsey είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο τηλεοπτικός θάνατος του χαρακτήρα του το 2015, στο τέλος της σεζόν 11.

Ο Πάριοτ - μία από τις 80 και πλέον πηγές της συγγραφέως - αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν προβλήματα στον τομέα του HR. Δεν υπήρχε κανένα ζήτημα σεξουαλικής φύσης. Υπό μία έννοια, τρομοκρατούσε το σετ. Ορισμένα μέλη του καστ βίωναν συμπτώματα μετατραυματικού στρες μετά τη συνεργασία μαζί του». «Είχε τόσο μεγάλη επιρροή που ήξερε ότι θα μπορούσε να σταματήσει την παραγωγή και να φοβίσει ανθρώπους...

Άνθρωποι του δικτύου και του στούντιο ήρθαν να μας δουν και να συζητήσουμε. Νομίζω ότι είχε απλά κουραστεί με τη σειρά. Δεν ήθελε την ταλαιπωρία του να έρχεται κάθε μέρα και να δουλεύει. Εκείνος και η Σόντα τσακωνόντουσαν όλη την ώρα» πρόσθεσε ο Πάριοτ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved