Έφυγε από τη ζωή η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι, Loretta Lynn
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι, Loretta Lynn

Το αντίπαλον δέος, για πολλά χρόνια, της Dolly Parton -για κάποιους- στην κάντρι μουσική, η Loretta Lynn έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. 

Η υποψήφια για Grammy 18 φορές τραγουδίστρια και συνθέτρια η οποία είχε κατακτήσει το βραβείο τρεις φορές, είχε καταφέρει να φέρει στο προσκήνιο για περισσότερο κοινό την κάντρι μουσική.

Υπήρξε στην πρώτη γραμμή του συγκεκριμένου είδους μουσικής για παραπάνω από έξι δεκαετίες και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφόρησε πολύ σημαντικές δισκογραφικές δουλειές που περιείχαν πολύ μεγάλες επιτυχίες της κάντρι. Ανάμεσά τους τα «You Ain’t Woman Enough (To Take My Man)», «Don’t Come Home A-Drinkin (With Lovin’ on Your Mind)», «One’s on the Way»,«Fist City» και «Coal Miner’s Daughter».

Σταθμός στην καριέρα της το 1980 όταν γυρίστηκε ταινία που βασιζόταν στην ζωή της με τον τίτλο «Coal Miner’s Daughter» (Η κόρη του ανθρακωρύχου στα ελληνικά).

Η Loretta Lynn σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της στο σπίτι της στο Hurricane Mills του Τενεσί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved