Η Τζολί «ντύνεται» κινηματογραφικά Μαρία Κάλλας και δηλώνει: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη»
Hollywood

Η Τζολί «ντύνεται» κινηματογραφικά Μαρία Κάλλας και δηλώνει: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη»

Σύντομα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας και η ίδια η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη για μία τέτοια προοπτική. 

Η βιογραφική ταινία με τίτλο «Μαρία» θα αφηγηθεί «την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, αναβιώνοντας και μεταφέροντας εικόνες από τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970». Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ ο οποίος συνεργάστηκε για τελευταία φορά με τον Λαραΐν στο «Σπένσερ» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της», είπε η Τζολί σε μια δήλωση για τη Μαρία Κάλλας. «Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο Λαραΐν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο».

Η Λαραΐν βοήθησε την Κρίστεν Στιούαρτ στην πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ με τον «Σπένσερ».

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», πρόσθεσε ο Λαραΐν. «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved