Σάρον Στόουν: Ο νέος όγκος, η έκκληση και το χειρουργείο
Hollywood

Σάρον Στόουν: Ο νέος όγκος, η έκκληση και το χειρουργείο

Περιπέτεια υγείας για τη Σάρον Στόουν ξανά και αυτή τη φορά κάνει έκκληση στις γυναίκες.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έκανε γνωστό πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ αποκάλυψε ότι η αρχική διάγνωση βγήκε ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια «αχρείαστη χειρουργική επέμβαση», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, αλλάζοντας τον γιατρό της, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Η διάσημη ηθοποιός μάλιστα έκανε έκκληση στις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη όταν πρόκειται για ζητήματα υγείας. «Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά», έγραψε η ίδια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σάρον Στόουν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς την περασμένη χρονιά είχε αποκαλύψει πως οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους από το σώμα της που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved