Μάθιου Πέρι: Το ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ που κατέληξε σε… χαστούκι!
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Το ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ που κατέληξε σε… χαστούκι!

Το σύντομο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς έληξε άδοξα όταν πάνω σε ένα παιχνίδι η Ντίαζ χτύπησε, μάλλον επίτηδες, τον ηθοποιό.

Πολλές και πρωτόγνωρες είναι οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάθιου Πέρι μέσα από τα απομνημονεύματά του.

Το βιβλίο με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες ιστορίες από τα «Φιλαράκια», τη σκοτεινή περίοδο που πάλευε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά και τα ραντεβού του με γυναίκες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μία από τις γυναίκες με τις οποίες υπήρχε φλερτ, είναι και η Κάμερον Ντίαζ, όπως αποκαλύπτει και ξαφνιάζει τους πάντες. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Παρόλα αυτά, το ραντεβού δεν είχε καλή κατάληξη.

Από την αρχή η ηθοποιός «ήταν σαν βράχος και φάνηκε ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου». Το «φιλαράκι Τσάντλερ» δεν έκρυψε από τους αναγνώστες του βιβλίου του, ότι εκτός από την παγωμάρα της Ντίαζ, ο ίδιος κατέληξε να «φάει» και ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέρι της είπε «κάτι πνευματώδες», ενώ έπαιζαν Pictionary (ένα επιτραπέζιο παιχνίδι) και πως εκείνη τον χτύπησε «κατά λάθος», όπως του είπε, στο πρόσωπο. Εκείνος φάνηκε να μην την πιστεύει γιατί σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, της έδειχνε τον ώμο. «Με δουλεύεις;» θυμάται ότι της απάντησε μετά το περιστατικό.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved