Έφυγε από τη ζωή στα 33 της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η διάσημη make up artist Λέινι Σάνταλ
Hollywood

Έφυγε από τη ζωή στα 33 της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η διάσημη make up artist Λέινι Σάνταλ

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών έφυγε από τη ζωή η διάσημη καλλιτέχνης μακιγιάζ Λέινι Σάνταλ. Ήταν μόλις 33 ετών!

Η Αλάινα Σάνταλ Παρκχαρστ, όπως ήταν το πραγματικό όνομά της, πέθανε στο Mίλφορντ του Mίσιγκαν και όπως αποκάλυψε η οικογένειά της: «είχε παλέψει με διάφορες ψυχικές ασθένειες σε όλη την ενήλικη ζωή της».

Η Σάνταλ είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου «Face Off» το 2013 στο οποίο καλλιτέχνες διαγωνίζονται σε μακιγιάζ με ειδικά εφέ, κερδίζοντας την πέμπτη θέση.

«Ήταν μια γνήσια, ευαίσθητη, ταλαντούχα και όμορφη ψυχή... Η τέχνη και το πνεύμα της Λέινι είναι αναντικατάστατα και έκανε τον κόσμο καλύτερο. Ήταν πραγματικά μοναδική στο είδος της» έγραψε με πόνο ψυχής η συνάδελφός της και γνωστή μέικ απ άρτιστ Gabriella Accarino αποχαιρετώντας την.

Η Λέινι Σάνταλ είχε συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Μπέλα Θορν και Μέριλιν Μάνσον. Είχε δημιουργήσει το «Head FX Makeup» για τον ράπερ Lil Nas X για το αμφιλεγόμενο μουσικό του βίντεο «Montero (Call Me By Your Name)» πέρυσι. Αυτή η δουλειά της τιμήθηκε με βραβείο για το βίντεο της χρονιάς στα VMA του MTV.

Τα μέλη της οικογένειάς της δεν θέλησαν να αναφερθούν με λεπτομέρειες στον ξαφνικό θάνατό της, όμως επιβεβαίωσαν ότι οφειλόταν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών που είχε καταναλώσει. Οι δικοί της άνθρωποι ζήτησαν να γίνουν δωρεές στο The Brain & Behavior Research Foundation για τις μάχες που έδωσε η κόρη της με την ψυχική υγεία σε όλη της τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved