Μάθιου Πέρι: Έξι Φιλαράκια, ένας άρρωστος – Οι εθισμοί και το ειδύλλιο με την Τζούλια Ρόμπερτς!
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Έξι Φιλαράκια, ένας άρρωστος – Οι εθισμοί και το ειδύλλιο με την Τζούλια Ρόμπερτς!

O Μάθιου Πέρι, ή αν προτιμάτε ο Τσάντλερ από τα δημοφιλή -ακόμα και σήμερα- Φιλαράκια, πέρασε δια πυρός και σιδήρου, λύγισε αλλά δεν έσπασε, σχεδόν έφυγε από τη ζωή και ξαναγύρισε!

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ, έκανε -και συνεχίζει να κάνει- εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη να γελούν με το έξυπνο, σαρκαστικό του χιούμορ. Τα Φιλαράκια δεν ήταν απλά μια αγαπημένη τηλεοπτική παρέα αλλά μια ομάδα στενών φίλων.

«Φαινόταν ότι τα είχα όλα. Για μένα όμως ήταν μια τόσο μοναχική περίοδος γιατί ήμουν ένας αλκοολικός. Δεν θυμόμουν πολλά. Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου -κάπου ανάμεσα στην 3η και την 6η σεζόν. Υπήρχε κάποια χρονική περίοδος που ήμουν νηφάλιος. Για παράδειγμα, σε όλη την 9η σεζόν ήμουν καθαρός. Και μάντεψε ποια ήταν η σεζόν που ήμουν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού. Τότε είπα στον εαυτό μου "αυτό πρέπει κάτι να σημαίνει για σένα". Όλοι τους (σ.σ. οι συμπρωταγωνιστές του) είχαν κατανόηση και υπομονή. Είναι σαν τους πιγκουΐνους. Στη φύση όταν ένας είναι άρρωστος ή τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουΐνοι στέκονται δίπλα του και τον στηρίζουν. Περπατούν μαζί του μέχρι ο ίδιος να τα καταφέρει μόνος του. Αυτό έκαναν εκείνοι για μένα».

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν εκείνη που στάθηκε περισσότερο δίπλα του, ίσως γιατί γνωρίζονταν πριν από τη συνεργασία τους στα Φιλαράκια. «Με την Τζένιφερ είχα συναντηθεί μέσω κοινών γνωστών τρία χρόνια πριν από τη σειρά. Αμέσως με συνεπήρε και είχα την αίσθηση ότι ίσως κάτι γινόταν μεταξύ μας. Της ζήτησα κάποια στιγμή να βγούμε, αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι προτιμούσε να μείνουμε φίλοι. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο γιατί μου άρεσε πολύ. Η ειρωνεία, όμως, είναι ότι μετά από λίγα χρόνια γίναμε όντως φίλοι».

«Ξέρουμε ότι πίνεις, μπορούμε να το μυρίσουμε» του είπε εκείνη κάποια στιγμή και, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ήταν τρομακτικό να συνειδητοποιεί ότι όλη η ομάδα γνώριζε πως έπινε ξανά. Προσπαθούσε όπως μπορούσε να το κρύβει. «Εκείνη ήταν που άπλωσε περισσότερο το χέρι της, και της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» λέει ο Μάθιου.

Η Λίζα Κούντροου (η τηλεοπτική Φίμπι) είχε μιλήσει για εκείνον λέγοντας: «Είναι μια απαίσια αρρώστια και εκείνος την έχει στη βαριά μορφή της. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η θέλησή του να συνεχίσει να παλεύει. Τον αγαπώ πολύ. Είμαστε σαν οικογένεια. Το τραγούδι της σειράς I II be there for you (σ.σ. θα είμαι εκεί για σένα) είναι αληθινό, θα είμαι πάντα δίπλα του».

«ΣΧΕΔΟΝ ME ΣΚΟΤΩΣΕ»

«Είναι πολύ παράξενο να ζεις σε έναν κόσμο στον οποίο εάν πέθαινες, θα σόκαρε τους πάντες, αλλά δεν θα ξάφνιαζε κανέναν» γράφει στο βιβλίο του. Το 2019, ο Μάθιου έπεσε σε κώμα για 14 μέρες όταν τρύπησε το παχύ του έντερο. Οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά του ότι έχει 2% πιθανότητες να επιβιώσει. «Με είχαν βάλει σε ένα μηχάνημα (ECMO), το οποίο ουσιαστικά αναπνέει για σένα. Κανείς δεν επιβιώνει από μια τέτοια κατάσταση. Σχεδόν με σκότωσε όλο αυτό». Όταν τελικά συνήλθε από το κώμα, κοίταξε την κοιλιά του και είδε συγκλονισμένος ότι είχε υποβληθεί σε κολοστομία. Είχε φτάσει στο ύστατο σημείο, είχε κάνει χειραψία με τον θάνατο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κατέληγε να παίρνει 1.800 γραμμ. οπιούχων χαπιών και πάλι δεν μπορούσε να «φτιαχτεί». Πάλευε με το τέρας μέσα του και το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη αυτοκαταστροφή του. Στο νοσοκομείο έμεινε 5 μήνες ενώ είχε κολοστομία για 9 ολόκληρους μήνες. Ο θεραπευτής του ήταν εκείνος που του είπε: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να πάρεις Oxycontin σκέψου απλά ότι θα έχεις μια κολοστομία για το υπόλοιπο της ζωής σου». Τα λόγια αυτά, όπως περιγράφει στο βιβλίο του ο Μάθιου, ήταν καταλυτικά και τον έκαναν να αποφασίσει να σπάσει τον φαύλο κύκλο του πολύχρονου εθισμού του. «Ένα μικρό παράθυρο είχε ανθίζει. Πέρασα μπουσουλώντας μέσα από αυτό και δεν ήθελα πια Oxycontin».

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ»

«Όταν πρότειναν στην Τζούλια Ρόμπερτς να συμμετέχει σε ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς εκείνη είχε πει ότι θα το έκανε μόνο εάν θα ήταν μέρος της δικής μου ιστορίας. Έπρεπε να προσπαθήσω να την πείσω». Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν άργησε να ξεκινήσει, με τους δυο τους να φλερτάρουν επικοινωνώντας μέσω fax. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα είχαν ήδη γίνει ζευγάρι. Δυο μήνες κράτησε η σχέση τους. Ο δικός του φόβος εγκατάλειψης βγήκε και πάλι στην επιφάνεια, με τον Μάθιου να «επιστρέφει» ασυνείδητα στα πρώτα χρόνια της ζωής του και στη διάλυση της οικογένειάς του, όταν τους εγκατέλειψε ο πατέρας του. «Εάν δείξω ποιος είμαι πραγματικά, τότε μπορεί να με προσέξεις. Ίσως όμως με προσέξεις αρκετά και αποφασίσεις να με αφήσεις». Μέχρι σήμερα ο Μάθιου Πέρι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και δεν έχει αποκτήσει παιδιά. «Είμαι μόνος, αλλά υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που με κρατούν ασφαλή» έχει εξομολογηθεί. «Πιστεύω ότι θα γινόμουν ένας πολύ καλός πατέρας».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved