Gomez: Σάλος με τις δηλώσεις για τη φίλη της που της είχε δώσει το ένα της νεφρό για μεταμόσχευση!
Hollywood

Gomez: Σάλος με τις δηλώσεις για τη φίλη της που της είχε δώσει το ένα της νεφρό για μεταμόσχευση!

H Selena Gomez το 2017 και η κολλητή της φίλη, Φράνσια Ραΐσα, είχαν κάνει μεταμόσχευση νεφρού, με την δεύτερη να είναι ο δότης, μιας και η τραγουδίστρια υπέφερε από ένα σοβαρότατο θέμα υγείας. 

Όλα δείχνουν πώς η σχέσεις μεταξύ των δυο γυναικών έχουν ψυχραθεί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τα Instagram accounts τους, αφού πλέον έχουν γίνει τα unfollow και από τις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Selena Gomez το 2017 υπέφερε από ερυθηματώδη λύκο, μιας ασθένειας που προσβάλλει το δέρμα και τα οστά, ενώ συχνά επηρεάζει και εσωτερικά όργανα όπως τα νεφρά, του πνεύμονες και την καρδιά. Τότε, η φίλη της, Φράνσια Ραΐσα γνωστή ηθοποιός,προσφέρθηκε να δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν οι δύο στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης το 2017.

Μετά από κάποια χρόνια, φαίνεται ότι οι σχέσεις των δυο γυναικών δεν είναι πλέον όπως ήταν. Με λίγα λόγια, η Selena Gomez, σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατονόμασε ως τη μόνη φίλη της από τον χώρο του θεάματος της Taylor Swift, ενώ καμία αναφορά δεν έκανε στην Φράνσια Ραΐσα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Selena Gomez είπε: «Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Taylor Swift»

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, μιας και η Φράνσια Ραΐσα είναι λατίνα ηθοποιός με μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, όπως το «Bring It On: All or Nothing», «The Secret Life of the American Teenager» και το «Grown-ish».

Δείτε το βίντεο από την κοινή τους συνέντευξη μετά την μεταμόσχευση νεφρού:

Η τραγουδίστρια περιέγραψε λεπτομερώς τους αγώνες της για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ της που μόλις κυκλοφόρησε, «My Mind & Me», αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην 34χρονη Φράνσια Ραΐσα. Αυτό το γεγονός οδήγησε την ηθοποιό στο να κάνει unfollow τη φίλη της από το Instagram μετά την δημοσιοποίηση του ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved