Jennifer Aniston: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της
Hollywood

Jennifer Aniston: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Jennifer Aniston καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ελληνικής καταγωγής και επίσης ηθοποιός, πατέρας της John Aniston.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός μέσα από ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Γλυκέ μπαμπά… John Anthony Aniston ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στα ύψη, στους ουρανούς με ειρήνη – και χωρίς πόνο. Και στις 11/11! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Ποιος ήταν ο Τζον Άνθονι Άνιστον

Ο Τζον Άνθονι Άνιστον ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Βίκτωρ Κυριάκης στη δραματική σειρά του NBC Μέρες αγάπης, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε.

Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017
Ο Άνιστον ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1962 στη σειρά 87th Precinct ως "αστυνομικό #1" στο επεισόδιο "New Man in the Precinct". Εμφανίζεται τακτικά σε σαπουνόπερες από το 1969, όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στη σειρά Μέρες αγάπης ως χαρακτήρας με το όνομα Έρικ Ρίτσαρντς, τον οποίο έπαιξε μέχρι το 1970.

Το 1975, εντάχθηκε στο καστ της σειράς Love of Life ως Έντι Αλεάτα, εμφανιζόμενος σε ένα επεισόδιο. Επέστρεψε στο καστ της σειράς Μέρες αγάπης για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά ως Βίκτωρ Κυριάκης, τον Ιούλιο του 1985, όπου συνεχίζει να παίζει τον ίδιο ρόλο. Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Emmy 2017 για την ερμηνεία του.

Έχει επίσης παίξει μικρούς ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές Airwolf, Οικογένεια Γκίλμορ και The West Wing. Ο Άνιστον έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Μάχη (1964), My Big Fat Greek Life (2002), Σταρ Τρεκ: Βόγιατζερ - Σχεδιάζοντας τα νέα σύνορα (2001), American Dreams, Journeyman και Mad Men.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved