Jodie Comer: Αναδείχτηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και πήρε την πρωτιά από την Μπέλα Χαντίντ
Hollywood

Jodie Comer: Αναδείχτηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και πήρε την πρωτιά από την Μπέλα Χαντίντ

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο είναι η Jodie Comer μετά την τεχνική μέτρησης ομορφιάς.

Το Golden Ratio of Beauty (Χρυσή Αναλογία Ομορφιάς) για γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο δημοσιεύτηκε και την κορυφή της λίστας των 10 κορυφαίων καταλαμβάνει η ηθοποιός Τζόντι Κόρνερ.

Η ηθοποιός όπως αναφέρει το themindcircle είναι κατά 98,7% «ακριβής» στην Χρυσή Τομή της ομορφιάς, που μετρά την φυσική τελειότητα, αναφέρει στο themindcircle. Τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου της μετρήθηκαν και πλησίαζαν σε αυτό που θεωρούσαν τέλειο οι αρχαίοι Έλληνες.

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός Dr. Julian de Silva, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Τζόντι ήταν ξεκάθαρα πρώτη. Είχε την υψηλότερη βαθμολογία για την θέση της μύτης και των χειλιών, 98,7%, που απέχει μόνο 1,3% από το τέλειο σχήμα. Είχε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για το πλάτος και το μήκος της μύτης της και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών και τη θέση των ματιών της. Το πηγούνι της είναι όμορφα διαμορφωμένο και το όλο σχήμα του προσώπου της είναι πολύ δυνατό».

Η 26χρονη Jodie Comer βρέθηκε στην κορυφή της λίστας αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Zendaya και την Bella Hadid, στην τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη λίστα των κορυφαίων δέκα περιλάμβαναν την Βeyoncé, την Ariana Grande και την Kim Kardashian.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved