The Crown: Κι όμως ο ηθοποιός που υποδύεται τον βασιλιά Κάρολο ζει σε κάστρο
Hollywood

The Crown: Κι όμως ο ηθοποιός που υποδύεται τον βασιλιά Κάρολο ζει σε κάστρο

Ο Ντόμινικ Γουέστ, που θα υποδυθεί τον βασιλιά Κάρολο της 5ης σεζόν της διάσημης σειράς Το στέμμα (The crown) του Netflix, είναι ανεπιτήδευτα γοητευτικός, περιπετειώδης και με έντονα φλεγματικό χιούμορ.

Ο 53χρονος Βρετανός, στην καθημερινότητά του, ξυπνάει σε ένα επιβλητικό κάστρο του 12ου αιώνα στην Ιρλανδία -στο Glin Castle, έκτασης 1.850 τ. μ., που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του και διαθέτει 18 κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια-, ενώ όπως έχει δηλώσει τα σύντομα ερωτικά ειδύλλια δεν πρέπει να αποτελούν αιτία διάλυσης ενός γάμου.

Από τις 9 Νοεμβρίου τα επεισόδια της πολυαναμενόμενης 5ης σεζόν της σειράς είναι πλέον διαθέσιμα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Ίσως πρόκειται για την πιο πικάντικη σεζόν της βρετανικής παραγωγής, αφού επικεντρώνεται στην ταραχώδη σχέση αλλά και το πολύκροτο διαζύγιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και του τότε πρίγκιπα Καρόλου (Ντόμινικ Γουέστ).

Πρόκειται για μια μεγάλη χρονική περίοδο όπου τα βρετανικά ΜΜΕ -και όχι μόνο- είχαν βάλει στο μικροσκόπιο κάθε πτυχή από την καθημερινότητα του πριγκιπικού ζευγαριού χωρίς κανένα όριο.

«Πιστεύω πως οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για μίμηση» εξηγεί ο Ντόμινικ Γουέστ.

«Το καστ των ηθοποιών αλλάζει κάθε δύο σεζόν. Ο Κάρολος είναι ένας συναρπαστικός ρόλος, ένας συναρπαστικός άνθρωπος με μια συναρπαστική ζωή. Είναι μια υπέροχη τηλεοπτική σειρά που την έχω λατρέψει στις 4 πρώτες σεζόν. Η ουσία της βρίσκεται στις ιδιωτικές συζητήσεις που φανταζόμαστε ότι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι, τις οποίες κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει έντονη κριτική. Πώς μπορείς να ξέρεις τι έλεγαν μεταξύ τους; Η αυτονόητη απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε, αλλά έχουμε έναν απίστευτο συγγραφέα που τραντάζεται τα γεγονότα στη βάση μιας εξονυχιστικής έρευνας κι αυτό είναι μέρος της γοητείας της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου πρότειναν τον ρόλο τούς είπα: "Εχετε επιλέξει τον λάθος άνθρωπο. Δεν του μοιάζω καθόλου’’» έχει πει ο ηθοποιός, ο οποίος μεγάλωσε στο Σέφιλντ της Αγγλίας μαζί με τα 6 αδέλφια της πολύτεκνης οικογένειάς του. Η μητέρα του ήταν επίσης ηθοποιός και μια σκηνοθέτρια φίλη της τον έβαλε να παίξει στη σκηνή όταν ήταν 9 ετών.

Με τη σύζυγό του Κάθριν Φίτζέραλντ γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο πανεπιστήμιο Τrinity στο Δουβλίνο. Όπως έχει πει εκείνος, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, χωρίς όμως το ευτυχισμένο τέλος που επιθυμούσε. «Στο τέλος του καλοκαιριού τον άφησα και εκείνος δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω. Δεν μπορούσα να επενδύσω τη ζωή μου σε εκείνον τη δεδομένη στιγμή» είχε εξομολογηθεί η Κάθριν, η οποία παντρεύτηκε έναν άλλο άντρα, αποκτώντας το πρώτο της παιδί μαζί του.

«Ήρθε η κατάλληλη στιγμή σης ζωές μας για να αναζωπυρώσουμε το ειδύλλιό μας» είχε πει χρόνια αργότερα. Το 2010 παντρεύτηκαν και μαζί' έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Μάλιστα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε κάποιο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς Το στέμμα υποδύεται ο γιος του ηθοποιού, Σέναν Γουέστ.

Ο Ντόμινικ έχει ακόμη μία κόρη, την 24χρονη Μάρθα από τη σχέση του με την Πόλι Άστορ. Ο ρόλος του στη σειρά The Affairnou ολοκληρώθηκε το 2019 ήταν σημαντικός για την πορεία της καριέρας του, αλλά και σατανικά προφητικός για την προσωπική του ζωή. Ο ήρωας που υποδυόταν απατά τη σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και αποφασίζει να ακολουθήσει τελικά την καρδιά του.

«Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερη επιείκεια σε μια παράλληλη σχέση του συντρόφου τους. Είναι χαζό να διώξεις κάποιον από τη ζωή σου για ένα σύντομο ειδύλλιο. Έτσι δεν είναι; Όλοι θα έπρεπε να παραβλέπουν τη συμπεριφορά των αντρών μεταξύ 40 και 50» είχε πει την περίοδο που συμμετείχε στη συγκεκριμένη σειρά. Η Τέχνη ακόμη μία φορά αντέγραφε τη ζωή και στην περίπτωση του Βρετανού ηθοποιού η φαντασία της μυθοπλασίας άγγιζε τη δική του ζωή. Τον Οκτώβριο του 2020, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της της τηλεοπτικής σειράς The Pursuit of Love στη Ρώμη, ο Ντόμινικ και η συμπρωταγωνίστριά του Λίλι Τζέιμς πρωταγωνιστούσαν στα διεθνή πρωτοσέλιδα, όχι για τη συνεργασία τους, αλλά με αφορμή τα τρυφερά τους στιγμιότυπα που είχαν καταγράψει οι παπαράτσι της ιταλικής πρωτεύουσας και έκαναν τον γύρο του κόσμου σε λίγα λεπτά. Το σοκ ήταν τεράστιο και η αντίδραση του ίδιου (και βέβαια της συζύγου του) ακαριαία. Την επομένη το ζευγάρι εμφανίστηκε αγκαλιά, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν χωριστούς δρόμους.

«Ο γάμος μας είναι δυνατός και συνεχίζουμε να είμαστε μαζί» έγραφε το χαρτί που με περίσσια άνεση έδειξαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, όπως όλοι. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και στην οικογένειά μας» είπε λίγο αργότερα η Κάθριν, ενώ φήμες ήθελαν τον άτακτο σύζυγό της, για να την πείσει να τον συγχωρήσει, να της υπόσχεται ότι θα κόψει κάθε είδους επαφή με τη Λίλι Τζέιμς.

Πηγή ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved