Αυτά είναι τα ερωτικά τρίγωνα που μας συγκλόνισαν
Hollywood

Αυτά είναι τα ερωτικά τρίγωνα που μας συγκλόνισαν

Ερωτικά τρίγωνα δεν υπάρχουν μονάχα στην καθημερινή ζωή, αλλά και ανάμεσα στους διασημότερους celebrities του πλανήτη. Οι απιστίες και οι παράλληλες σχέσεις των σταρ μας σόκαραν και σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Ποια είναι τα ερωτικά τρίγωνα που συγκλόνισαν το Hollywood και θα μείνουν αξέχαστα

Πρίγκιπας Κάρολος - Πριγκίπισσα Diana - Camilla Parker Bowles

Η σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Camilla Parker Bowles που προηγήθηκε αυτής με τη Diana, πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι το happy end που σηματοδότησε ο γάμος τους στις 9 Απριλίου 2005.

Ο Κάρολος και η Camilla είχαν γνωριστεί πριν από το γάμο της με τον Andrew Parker Bowles τον Ιούλιο του 1973 και διατηρούσαν σχέση μέχρι το 1980. Όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο του Κάρολου με την Diana τo 1980, ο Πρίγκιπας δεν σταμάτησε να έχει κοινωνικές επαφές με το ζεύγος Parker Bowles –άλλωστε κινούνταν στον ίδιο κοινωνικό κύκλο και επιπλέον ήταν ο νονός του γιου τους, Tom.

Όμως, η Diana άρχισε να υποψιάζεται πως η Camilla της έκρυβε κάτι. Όταν το 1981 η Diana είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Κάρολο και είχε μόλις μετακομίσει στο Clarence House βρήκε στο κρεβάτι της ένα σημείωμα όπου η Camilla την προσκαλούσε σε γεύμα: "Είμαι ενθουσιασμένη για τα νέα για τον αρραβώνα. Ας φάμε μαζί όταν ο Πρίγκιπας πάει στην Αυστραλία –θα λείπει για τρεις εβδομάδες. Θέλω να δω το δαχτυλίδι, με αγάπη, Camilla". Στο γεύμα, όταν η Camilla άρχισε να τη ρωτάει εάν σκοπεύει να πάει με τον Κάρολο για κυνήγι, η Diana για πρώτη φορά υποψιάστηκε ότι η φίλη της προσπαθούσε να την "ψαρέψει".

Αυτό σήμανε και το τέλος της φιλίας τους, αλλά και των κοινωνικών επαφών τους, αφού η Camilla απέφευγε να παραβρεθεί σε γεγονότα όπου ήξερε ότι θα είναι παρόν και το βασιλικό ζευγάρι. Εξαίρεση αποτέλεσε ένα πάρτι γενεθλίων για την αδερφή της Camilla, Annabel Elliot το 1989. Έχοντας πειστεί ότι ο Κάρολος έχει αναθερμάνει τη σχέση του με την ερωμένη του, η Diana αποφάσισε να πάει ακάλεστη στο πάρτι όπου δεν δίστασε να δώσει στην πρώην φίλη της να καταλάβει τις υποψίες της. Όταν εκείνη τη ρώτησε τι άλλο μπορεί να θέλει μια γυναίκα που είναι πριγκίπισσα, έχει τη λατρεία του κόσμου και δύο υπέροχα παιδιά, η Diana απάντησε ¨θέλω τον άντρα μου".

Πέντε χρόνια μετά, πριν ακόμα από την περιβόητη συνέντευξη της Diana στο BBC, ο Κάρολος είχε παραδεχτεί σε δική του συνέντευξη ότι ο γάμος τους είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα. Και παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να διατηρήσουν μια σχετικά καλή σχέση μετά το διαζύγιό τους για χάρη των παιδιών τους, η Πριγκίπισσα δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με την πρώην φίλη της. Εκείνη ωστόσο, σεβόμενη τη μνήμη της επέλεξε να μην πάρει τον τίτλο "Πριγκίπισσα της Ουαλίας" όταν τελικά παντρεύτηκε τον Κάρολο.

Brad Pitt-Jennifer Aniston - Angelina Jolie

Μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα στο Hollywood, με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt, Jennifer Aniston και Angelina Jolie. Το ερωτικό τρίγωνο που σχηματίστηκε, συγκλόνισε το κοινό και για αρκετά χρόνια αποτελούσε πρωτοσέλιδο πολλών tabloids.

Το 2004 ήταν η χρονιά που ο Brad Pitt συνεργάστηκε με την Angelina Jolie στην ταινία "Mr. and Mrs. Smith" με τις φήμες τότε να οργιάζουν περί ειδυλλίου.

Λίγους μήνες μετά ο Pitt χώρισε με τη Jennifer Aniston Ωστόσο και ανέφεραν πως ο χωρισμός δεν οφείλονταν στις κακές γλώσσες και στα δημοσιεύματα περί τρίτου προσώπου. Τελικά, λίγο καιρό μετά, οι παπαράτσι θα δημοσιεύσουν την πρώτη κοινή φωτογραφία των Brangelina, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στην Κένυα. "Ο κόσμος σοκαρίστηκε όπως κι εγώ", είχε δηλώσει η Aniston!

Elizabeth Taylor - Eddie Fisher - Debbie Reynolds

O διάσημος τραγουδιστής, Eddie Fisher εγκατέλειψε τη σύζυγό του, Debbie Reybnolds για να παντρευτεί την καλύτερη φίλη της, την Elizabeth Taylor.

Ο γάμος δεν κράτησε για πολύ αφού η Taylor γνώρισε τον Richard Burton και όπως είπε η ηθοποιός μετά από χρόνια πως η απόφασή της να παντρευτεί τον Fisher πάρθηκε μέσα στον θρήνο της, αφού είχε πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα ο τέταρτος κατά σειρά σύζυγός της!

Dennis Quaid - Meg Ryan - Russell Crowe

Ο Dennis Quaid και η Meg Ryan ήταν παντρεμένοι εννιά χρόνια, όμως η Meg τον χώρισε για τα μάτια του… Russell Crowe με τον οποίο εκείνη την περίοδο βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στο Εκουαδόρ.

June Carter - Johnny Cash - Vivian Liberto

Ο Johnny Cash και η Vivian Liberto παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Όμως τον πήρε η κάτω βόλτα, ξεκίνησε τις ουσίες και… η σχέση με τη γυναίκα του άρχισε να κλονίζεται…

Η June Carter μπήκε στη ζωή του και τον έσωσε από τις ουσίες. Ο Cash είχε παράλληλη σχέση και ενώ ήταν παντρεμένος. Η γυναίκα του έμαθε τα καμώματά του και τον χώρισε και το παράνομο ζευγάρι λίγο διάστημα αργότερα παντρεύτηκε.

Alex Rodriguez - Jennifer Lopez - Ben Affleck

Η Jennifer Lopez και o Alex Rodriguez χώρισαν εν μέσω φημών για απιστία του δεύτερου. To ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί και σκόπευε να παντρευτεί και το διέλυσαν άσχημα…

Λίγους μήνες μετά η τραγουδίστρια τα βρήκε με τον Ben Affleck τον οποίο και παντρεύτηκε σε χρόνο dt και ο πρώην παίκτης του baseball φαίνεται πως δεν κράτησε κακία και ευχήθηκε στην πρώην του για τον γάμο της με τον Ben Affleck.

Mia Farrow - Woody Allen - Soon-Yi Previn

Η Mia Farrow όταν άρχισε να είναι με τον Allen είχε ήδη υιοθετήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, ανάμεσα σε αυτά και τη Soon-Yi Previn με την οποία ο Allen είχε παράνομη σχέση και αργότερα σε συνέντευξή του θα δηλώσει πως δεν την είδε ποτέ σαν κόρη του.

Το 1992 έγινε γνωστή η παράνομη σχέση τους.

Το 1997 το ζευγάρι παντρεύτηκε και υιοθέτησε δύο κόρες. Από τότε, ο βιολογικός του γιος, Ronan μαζί με τη μητέρα του και την υιοθετημένη αδερφή του Dylan, κατηγορούν τον Woody Allen για σεξουαλική παρενόχληση.

Nancy Sinatra - Frank Sinatra - Ava Gardner

Ο Frank Sinatra κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Nancy είχε διάφορες περιπέτειες, όμως όταν γνώρισε την… Ava Gardner ξετρελάθηκε και… διέλυσε τον γάμο του για χάρη της και να την παντρευτεί σε χρόνο dt!

Maria Shriver - Arnold Schwarzenegger - Mildred Baena

Ο Arnold Schwarzenegger χώρισε από τη γυναίκα του, Maria Shriver όταν έγινε γνωστή η παράλληλη σχέση που είχε με την οικιακή βοηθό του, Mildred Baena με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Selena Gomez - Justin Bieber - Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez, ήταν πολλά χρόνια μαζί παρά τα πάνω και τα κάτω της σχέσης τους!

Το 2017 προσπάθησαν για τελευταία φορά να είναι μαζί, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, χώρισαν και ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τη Hailey Baldwin και όλοι τότε είχαν μείνει άφωνοι!

Sienna Miller - Jude Law - Daisy Wright

Η Sienna Miller και ο Jude Law έζησαν μία παθιασμένη σχέση, όμως όταν βγήκε στη φόρα ότι ο ηθοποιός είχε απατήσει τη Sienna Miller με τη νταντά των παιδιών του από τον πρώτο του γάμου αποτέλεσε και την αιτία του χωρισμού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved