Κρόφορντ: Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret κουράστηκε να… δείχνει νέα και δηλώνει ότι γέρασε
Hollywood

Κρόφορντ: Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret κουράστηκε να… δείχνει νέα και δηλώνει ότι γέρασε

Συνέντευξη παραχώρησε η Σίντι Κρόφορντ και αναφέρθηκε στις γυναίκες, το πέρασμα του χρόνου και πώς νιώθει η ίδια στα 56 της.

Το πρώην τοπ μόντελ μίλησε στο περιοδικό «Haute Living» και ανέφερε πως έχει αποδεχτεί πλήρως την ηλικία της και δεν την ενδιαφέρει να προσπαθεί να μοιάζει νεότερη.

«Δεν έχει νόημα να μου λένε ότι δείχνω νέα. Δεν είμαι 25 πια, γιατί να προσπαθώ να μοιάζω 25; Έχω κάνει παιδιά, έχω μια τεράστια εμπειρία ζωής πίσω μου. Ξέρω ότι έχω γεράσει, αλλά θεωρώ ευτύχημα να μπορείς να γερνάς. Σημαίνει ότι είσαι ζωντανός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ και δήλωσε πως πολλές φορές, μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση, όμως θέλει να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα κορίτσια που θέλουν να μπουν στον χώρο.

«Αντιμετωπίζω τον εαυτό μου σαν έναν παλαίμαχο αθλητή. Μπορεί να γνωρίζω τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα από μια νεαρή κοπέλα, αλλά δεν έχω πια λαιμό 20 ετών για να το θέσω πιο απλά. Μερικές φορές λέω από μέσα μου "παράτα τα, φτάνει”, αλλά μετά σκέφτομαι πως αν το κάνω αυτό, είναι σαν να λέω στις γυναίκες ότι σε κάποια ηλικία η ομορφιά λήγει και πρέπει να κάνουμε στην άκρη. Δεν θέλω vα στείλω αυτό το μήνυμα», εξήγησε η Σίντι Κρόφορντ.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved