Ίαν Ζίρινγκ: O «Στιβ» του Beverly Hills ήρθε στην Ελλάδα και μαγεύτηκε! Το ατύχημα και η Ακρόπολη
Hollywood

Ίαν Ζίρινγκ: O «Στιβ» του Beverly Hills ήρθε στην Ελλάδα και μαγεύτηκε! Το ατύχημα και η Ακρόπολη

Ξετρελαμένος με τη χώρα μας είναι ο Ίαν Ζίρινγκ ή αν προτιμάτε ο Στιβ από τη θρυλική νεανική σειρά των 90s, Beverly Hills!

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την εμπλοκή του σε μία Ισραηλινή τηλεοπτική παραγωγή, γυρίσματα της οποίας γίνονται εδώ.

Πρόκειται για το σόου ποδοσφαίρου Gollstar που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ισραηλινή τηλεόραση και αυτές τις μέρες γυρίζεται στην Ελλάδα.

Ο Ίαν Ζίρινγκ που υποδυόταν στην αγαπημένη σειρά Beverly Hills τον τρυφερό και ονειροπόλο Στιβ, έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας όμως χρειάστηκε να βρεθεί και στη Χαλκίδα για κάποια γυρίσματα και έτσι γνώρισε και την πρωτεύουσα της Εύβοιας. Μάλιστα, παρ' όλο που του είχαν πει πολλές φορές πώς λέγεται η πόλη, ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να πει τη λέξη Χαλκίδα.

Λίγο πριν είχε ενημερώσει με βίντεό του, πως από την πρώτη κιόλας μέρα των γυρισμάτων στην Ελλάδα είχε ένα μικρό ατύχημα και μάλιστα χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιέγραψε ο ίδιος για τα γυρίσματα χρειάστηκε να παίξει ποδόσφαιρο κατά το οποίο όμως τραυματίστηκε. Πήγε λοιπόν στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν είχε χτυπήσει σοβαρότερα το πόδι του που τον πονούσε και μετά από ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι όλα είναι καλά.

Πάντως, ο ίδιος έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις ελληνικές ομορφιές, τον ήπιο καιρό αλλά και τη ζεστασιά του απλού κόσμου ενώ έδειξε μαγεμένος και από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη.

Δείτε το βίντεο με στιγμές του στην χώρα μας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved