Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανα σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της!
Hollywood

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανα σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της!

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, κατηγορεί τον πατέρα της και τη νομική του ομάδα, ότι χρησιμοποίησαν παράνομα απόρρητα στοιχεία, παραβιάζοντας προηγούμενες δικαστικές εντολές. 

Με τις κατηγορίες εις βάρος του Τζέιμι Σπίαρς συντάσσεται και η αρμόδια δικαστής.
Μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρε να μην είναι πια «προστατευόμενη» του πατέρα της αφού κλείνει σχεδόν έναν χρόνο αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Παρόλα αυτά, οι σχέσεις τους παραμένουν αρκετά τεταμένες, με την ποπ σταρ να αναρτά αρκετά συχνά στα social media μακροσκελή μηνύματα, όπου περιγράφει
την κόλαση που ζούσε με τον Τζέιμι Σπίαρς. Άρθρο της Daily Mail έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στα δικαστήρια, με
κατηγορίες κατά του Σπίαρς για δημοσίευση απόρρητων εγγράφων σχετικά με την υγεία της τραγουδίστριας. Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, κατηγορεί τον
πατέρα της και τη νομική του ομάδα, ότι χρησιμοποίησαν παράνομα απόρρητα στοιχεία, παραβιάζοντας προηγούμενες δικαστικές εντολές, που τα είχαν «σφραγίσει».
Σκοπόε του Τζέιμι Σπίαρς, δεν ήταν άλλος από το να εκθέσει και να ταπεινώσει την κόρη του, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Μαζί του συμφωνεί και η αρμόδια δικαστής που εξετάζει την υπόθεση και στην ακρόαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, επέκρινε τον 70χρονο και τους δικηγόρουε του, επειδή συμπεριέλαβαν τα ιατρικά αρχεία σε μια άλλη ακρόαση τον περασμένο μήνα, κρίνοντας τις ενέργειές τους «άκρως ακατάλληλες και αντίθετες με τις δικαστικές εντολές».

Ο Ρόζενγκαρτ τόνισε στο δικαστήριο ότι η κίνηση θα παραβίαζε νομικά τα συνταγματικά δικαιώματα ιδιωτικού απορρήτου της πελάτισσάς του και έκανε λόγο για μία «εκστρατεία διαμάχης εναντίον της». Τέλος, επισήμανε ότι η χρήση αυτών των στοιχείων έγινε με δόλο από την πλευρά του Σπίαρς, με απώτερο σκοπό να γελοιοποιήσει την κόρη του για να «δικαιωθεί» με βάση την εξουσία που της ασκούσε μέχρι και πριν από έναν χρόνο, ως νόμιμος κηδεμόνας της. Τα αρχεία που χρησιμοποίησε παράνομα ο Σπίαρς, περιείχαν «ευαίσθητες, εμπιστευτικές πληροφορίες» είπε τέλοε, ο Ρόζενγκαρτ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved