Adele: «Eξαφανίστηκε» από τη σκηνή με ένα τρικ που ενθουσίασε τους θαυμαστές της - Έγινε viral
Hollywood

Adele: «Eξαφανίστηκε» από τη σκηνή με ένα τρικ που ενθουσίασε τους θαυμαστές της - Έγινε viral

Η Adele κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, μετά την φαντασμαγορική αποχώρησή της από την σκηνή. 

Η Adele, η οποία ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της στο Caesars Palace την Παρασκευή, εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, όταν «εξαφανίστηκε» από την σκηνή κάτω από μια βροχή ροζ κομφετί.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ερμήνευε το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς και στις τελευταίες νότες της μπαλάντας, μια μεγάλη ποσότητα ροζ κομφετί έπεσε πάνω στην Αντέλ, με αποτέλεσμα, όταμ το κομφετί σταμάτησε να πέφτει, η ίδια είχε εξαφανιστεί.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας την τελευταία στιγμή τον περασμένο Ιανουάριο, με την ίδια να εξηγεί ότι πολλοί από τους ανθρώπους της ομάδας της είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οι προετοιμασίες να μην έχουν ολοκληρωθεί.

Να σας θυμίσουμε πως η Adele ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική για να ακολουθήσει το όνειρό της. Μετά και τις τελευταίες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η τραγουδίστρια επιστρέφει στα θρανία, για να πάρει το πτυχίο της την Αγγλική Φιλολογία.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ της για το «I Drink Wine» η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να πάει στο πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα μίλησε γι’ αυτό μέσω Q&A που έκανε με τους φαν της.

Είπε: «Μετά το Βέγκας θέλω πολύ να πάρω πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Αν δεν τα είχα καταφέρει στο τραγούδι μου, νομίζω ότι θα ήμουν σίγουρα καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Σίγουρα νιώθω ότι χρησιμοποιώ το πάθος που έχω για την αγγλική λογοτεχνία σε αυτό που κάνω. Αλλά παρόλο που δεν θα έπιανα δουλειά από το πτυχίο μου, θα ήθελα να είχα πάει στο πανεπιστήμιο και να αποκτήσω αυτή την εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved