Καρντάσιαν: Την «κατακεραύνωσαν» οι θαυμαστές της για την «καταθλιπτική» διακόσμηση του σπιτιού της
Hollywood

Καρντάσιαν: Την «κατακεραύνωσαν» οι θαυμαστές της για την «καταθλιπτική» διακόσμηση του σπιτιού της

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις πιο γνωστές γυναίκες παγκοσμίως και έχει καταφέρει με την ζωή της να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού αρκετές φορές.

Η τηλεπερσόνα μοιράζεται καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι της στον λογαριασμό της στο Instagram με τους θαυμαστές της να την «κατακεραυνώνουν» για την διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Κιμ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από διάφορες γωνιές τους σπιτιού της και έγραψε: «Πράγματα στο σπίτι που με κάνουν ευτυχισμένη».

Οι φωτογραφίες αυτές απεικόνιζαν την κρεβατοκάμαρά της, η οποία είχε λευκούς και γκρι μαρμάρινους τοίχους. Σε μια άλλη φωτογραφία έδειχνε αυτό που φαινόταν να είναι το σαλόνι της, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ασορτί καρέκλες και έναν καναπέ, μια ριχτή κουβέρτα και ένα χαλί, μάλιστα και οι τοίχοι, είχαν το ίδιο χρώμα.

Μετά την ανάρτησή αυτή, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τις ικανότητές της στην διακόσμηση, συγκρίνοντας το σπίτι της με μια φυλακή.

«Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό», έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Ellen DeGeneres Show, η 9χρονη κόρη της, Νορθ αποκαλεί συχνά το σπίτι «άσχημο».

«Κάθε φορά που έχουμε κάποιου είδους διαφωνία με τη Νορθ, μου λέει: “Το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο. Είναι όλο λευκό. Ποιος ζει έτσι;”. Πιστεύει ότι με στενοχωρεί έτσι και όντως το κάνει. Είναι κακό, γιατί πραγματικά μου αρέσει το σπίτι μου», είχε δηλώσει η ίδια.

Δείτε στην gallery την διακόσμηση του σπιτιού της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved