Ανασκόπηση 2022: Αυτές είναι  7+1 διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google φέτος
Hollywood

Ανασκόπηση 2022: Αυτές είναι 7+1 διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google φέτος

Ανασκόπηση 2022: Επεισοδιακή ήταν και αυτή η χρονιά και πολλοί celebs κέντρισαν για μέρες τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον του κοινού.

Η έρευνα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, CelebTattler ανέλυσε σημεία δεδομένων από τις τάσεις αναζήτησης της Google το 2022, παρακολουθώντας πάνω από 150 διασημότητες.

Ωστόσο ποιοι ήταν εκείνοι που μαγνήτισαν περισσότερο τα βλέμματα; Μάθετε παρακάτω…

Όπως ήταν φυσικό την πρωτιά κέρδισε χωρίς δυσκολία η Άμπερ Χέρντ, αφού η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου ανά τον κόσμο.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα στις ΗΠΑ. Ο Τζόνι Ντεπ ακολούθησε στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις ανά μήνα.

Την Τρίτη θέση έλαβε η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας. Η βασίλισσα απεβίωσε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών και συγκέντρωσε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google ανά μήνα για το έτος.

Μιλώντας για ζευγάρια, η Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην αγαπημένος της Πιτ Ντέιβιντσον κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Ο Elon Musk, κατέλαβε την έβδομη θέση, συγκεντρώνοντας 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Τέλος την όγδοη θέση κατέλαβε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved