11+1 ηθοποιοί που παραδέχτηκαν ότι μίσησαν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους!
Hollywood

11+1 ηθοποιοί που παραδέχτηκαν ότι μίσησαν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους!

Μπορεί να έγιναν διάσημοι ηθοποιοί στο ευρύ κοινό μέσα από τους συγκεκριμένους ρόλους, αλλά ο καθέ ένας απο εκείνους, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση το "ναι" στην ίδια επαγγελματική πρόταση!

Ταινίες που έχουμε λατρέψει, ή ακόμα και όχι, το μόνο σίγουρο είναι πώς έχουν γίνει viral στο ευρύ κοινό και πώς ο κάθε ένας από εμάς την έχει δει έστω και μια φορά στη ζωή του.

Οι ηθοποιοί που λειτούργησαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί οι σινεφίλ να νόμιζαν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος μπορεί να τους ταιριάζει απόλυτα, αλλά σίγουρο είναι ότι αυτές οι σκέψεις απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Ποιός θα πίστευε πώς, για παράδειγμα στην ταινία του "Τιτανικού", μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του κινηματογράφου, η πρωταγωνιστρια Kate Winslet, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, θα έπαιζε εντελώς διαφορετικά σε ορισμένες σκηνές, ενώ θα φτάσει να δηλώνει το 2022 ότι θα ξαναγύριζε σχεδόν όλη την ταινία από την αρχή;

Κι όμως πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές των ταινιών που ίσως να τους έχουμε λατρέψει μέσα από αυτούς, αλλά οι ίδιοι, όπως έχουν δηλώσει σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, δεν θα έλεγαν ποτέ το "ναι" για να παίξουν τον ίδιο ρόλο;

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε μόλις διαβάσετε για ποιά ονόματα γίνεται λόγος. Ανάμεσά τους ο Brad Pitt, o George Clooney, ο Robert Pattinson και πολλοί άλλοι!

Δείτε στην παρακάτω gallery τους ηθοποιούς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved