Anne Heche: Ανατροπή με τα αίτια του θανάτου της – Οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή
Hollywood

Anne Heche: Ανατροπή με τα αίτια του θανάτου της – Οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή

Η Anne Heche έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο Los Angeles.

Ο θάνατός επήλθε αφού την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο το οποίο είχε, όπως είχε μεταδώσει η Daily Mail.

Η ηθοποιός είχε πέσει σε κώμα ύστερα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πριν από περίπου μία εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Τα αποτελέσματα όμως των ιατροδικαστικών εξετάσεων ανατρέπουν τις αρχικές εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, αν και οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε κάνει στο παρελθόν, χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, ήταν εντελώς νηφάλια, όταν έχασε τη ζωή της.

«Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή της δυστυχήματος. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ιατροδικαστή στο People.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής αναφέρει πως η αιτία του θανάτου της ήταν τα σοβαρά εγκαύματα, τα οποία ήταν τόσο σοβαρά που δεν επέτρεψαν στο σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «εγκεφαλική βλάβη» κι έτσι επήλθε ο θάνατος.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε η ηθοποιός Anne Heche

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved