Οι 10 κορυφαίες ταινίες του 2022 σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου
Hollywood

Οι 10 κορυφαίες ταινίες του 2022 σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου

Ανασκόπηση 2022: Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς που φεύγει και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για διαμάντια του Χόλιγουντ! 

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στη λίστα των κορυφαίων ταινιών, για πρώτη φορά το Ινστιτούτο δεν συμπεριέλαβε παραγωγές συνδρομητικών υπηρεσιών streaming.

Επίσης, πρέπει να πούμε ότι συνήθως το AFI πέφτει σχεδόν πάντα μέσα για την κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στα βραβεία Όσκαρ και είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε την παρακάτω λίστα και να πάρε και μία ιδέα, βλέποντας τα τρέιλερ των ταινιών.

Οι 10 καλύτερες ταινίες, είναι:

«Avatar: The Way of Water»


«Elvis»

«Everything Everywhere All At Once»


«The Fabelmans»

«Nope»


«She Said»


«Tár»

«Top Gun: Maverick»


«The Woman King»


«Women Talking»


Οι κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές για το 2022

Oι δέκα κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές για τη χρονιά που φεύγει είναι οι εξής: «Abbott Elementary», «The Bear», «Better Call Saul», «Hacks», «Mo», «Pachinko», «Reservation Dogs», «Severance», «Somebody Somewhere» και «The White Lotus».

Όλοι οι συντελεστές τόσο των δέκα κορυφαίων ταινιών όσο και τον κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών όπως τα ανέδειξε το AFI θα τιμηθούν σε ένα λαμπερό γκαλά στο Μπέβερλι Χιλς που θα λάβει χώρο στις 13 Ιανουαρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved